Květoslav Šimek
13. května 2015 • 10:01

VIDEO: Fotbálek na slunci. Jakou má Kovalčuk kopací techniku?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základna ruských hokejistů v Kravařích je během mistrovství světa hermeticky uzavřená a pečlivě střežená. Před koncem bojů v základní skupině ovšem šéfové výpravy nechali ruským novinářům nahlédnout do zázemí areálu bývalého reprezentačního kouče Aloise Hadamczika.



I přes drobné problémy s cestováním, které se bleskově vyřešily policejním doprovodem, jsou Rusové v Kravařích spokojení. Mají klid, špičkové zázemí. Dosyta mohou využívat všechny sportovní možnosti, které jim areál nabízí.

A také je využívají. Chodí se protáhnout na basketbalové hřiště, nebo zakopat na fotbalové brány. Při exkurzi ruských žurnalistů tak například mohl do půl pasu vysvlečený Ilja Kovalčuk ukázat své fotbalové umění a kopací techniku.

V Kravařích zůstali Rusové i před klíčovou čtvrtfinálovou bitvou. S Finskem prohráli 2:3 po nájezdech, skončili ve skupině B třetí a do Prahy odjeli hrát proti Česku Finové. Rusko bude hrát ve čtvrtek se Švédskem (19.15). Druhou čtvrtfinálovou dvojici v Ostravě tvoří USA a Švýcarsko (15.15). Lístky na zápasy jsou stále v prodeji.

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud