13. května 2015 • 14:32

Pastrňák jako fanoušek na MS: Hrát za nároďák je můj sen

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na domácí šampionát v Praze se útočník Bostonu jako hráč nedostal. Přesto David Pastrňák navštěvuje většinu zápasů českého celku a fandí. "Chodím sem jako fanoušek a držím palce klukům stejně jako všichni tady," vysvětlil pro iSport TV.



David Pastrňák , který má za sebou svou premiérovou sezonu v NHL, si momentálně užívá volno, a tak navštěvuje zápasy české reprezentace na mistrovství světa alespoň v jiné roli.

"Dnes je to už asi čtvrtý zápas Čechů, na kterém jsem byl. Myslím si, že jsem vynechal jenom Francouze. Podle mě se nehraje špatně, máme dobrý tým," vysvětlil reportérkám iSport.tv, které ho odchytily po utkání se Švýcarskem.

Který se zápasy se mu zatím líbil nejvíc? "Asi proti Švédům, jak jsme prohrávali, pak zase vyhrávali. Mně jako fanouškovi se to líbilo, ale trenérům už asi ne. Zlepšujeme se každým zápasem a ve čtvrtfinále nám to jenom pomůže," věří osmnáctiletý útočník.

Do týmu se nedostal, přesto věří, že jeho čas teprve přijde. "Byla to velká výzva zahrát si na domácím mistrovství, ale měl jsem trošku smůlu se zraněním. Zahrát si v národním týmu je jeden z mých hokejových snů. Každý malý kluk sní o tom, že si zahraje v NHL nebo za svou zemi. Určitě udělám vše pro to, abych to jednou zažil."

David Pastrňák: Hrát za nároďák je jeden z mých snů
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud