14. května 2015 • 19:55

Kanaďan Seguin dal Bělorusům hattrick: Asi mám v hale anděla

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kanada nezaváhala. Ve čtvrtfinále českého mistrovství světa smetla Bělorusko 9:0, k čemuž hattrickem pomohl Tyler Seguin. „Má hra je založená na bruslení, takže mi širší evropský led vyhovuje,“ přiznal kanadský útočník.



Seguinovi O2 arena hodně svědčí. V roce 2010 tu dal v dresu Bostonu i první gól v NHL, když tu Bruins hráli s Phoenixem zahajovací zápas. „Asi mám v hale strážného anděla,“ smál se po utkání s Běloruskem.

V něm Kanaďané od prvních vteřin soupeře jasně přehrávali. „Rychlý gól nás uklidnil, v předešlých zápasech se nám začátky moc nepovedly, teď jsme se na to zaměřili,“ pravil Seguin.

Kanada ale při jasném průběhu nepovolila ani po první třetině, kterou vyhrála 4:0. Ve druhé přidala dva a ve třetí tři branky. „Drželi jsme se uvedené taktiky, proto jsme vyhráli takovým rozdílem. Hráli jsme naším kanadským stylem a s tím půjdeme i do semifinále,“ přiznal útočník Dallasu.

Sám cítí, že se kanadská hra stále zlepšuje, i když na turnaji nijak nezaváhala. „Výsledek bych nepřeceňoval, ale nejsme ten tým jako před dvěma týdny ve Vídni. Zlepšujeme se každým dnem,“ uzavřel.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud