22. června 2015 • 04:30

Kouč Vůjtek o synovi: Je mi jedno, koho který agent zastupuje

Autor: iSport.cz,
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení českého hokejového svazu vsadilo po rezignaci Vladimíra Růžičky na klidnou sílu a na uvolněnou židli reprezentačního trenéra dosadilo Vladimíra Vůjtka staršího. Respektovaný kouč se musí vypořádat snad pouze s jedinou námitkou – jeho syn Vladimír je hráčským agentem, což může vyvolávat otázky o možném střetu zájmů.



„Vůbec s tím nebojuju,“ odmítá Vladimír Vůjtek starší pochybnosti. „Samozřejmě, že znám některé hráče, které Vláďa má, tomu se nedá vyhnout. Ale že bych znal všechno do detailů, to ne. O agenty se nezajímám. Vím, že mi to bude málokdo věřit, ale je mi jedno, koho který agent zastupuje,“ tvrdí rezolutně v rozhovoru pro pondělní deník Sport.

Agenti mu prý nevolají, ani se nesnaží za své hráče lobovat. „Nemám to ve zvyku. Opravdu. Na Slovensku se mi to za ty čtyři roky myslím nestalo,“ říká nový reprezentační kouč, i když musí připustit, že se synem o hokeji mluví a mají na něj podobný náhled.

Celá hokejová rodina s kompletní medailovou sbírkou
Video se připravuje ...

„Myslím, že máme. Ale přiznám se, že zase tak dlouhé debaty doma o hokeji nevedeme,“ uvedl Vůjtek, který zároveň přiznává, že ho syn zastupoval při angažmá v Rusku. „A v podstatě i teď na Slovensku,“ dodal.

Jakou roli v rozhodování vzít českou repre hrál jeho věk?

Jak vzpomíná na tragédii Jaroslavle, kde ztratil spoustu blízkých kamarádů?

Kdo všechno mu blahopřál ke zvolení?

Co říká na kauzu Růžička ?

Velký rozhovor s Vladimírem Vůjtkem čtěte v pondělním Sportu! Elektronickou verzi si můžete zakoupit ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud