5. května 2016 • 18:40

Redaktoři Sportu tipují MS: Vyhraje Finsko, Rusko se porazí samo

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spousta omluvenek ztížila reprezentačnímu kouči Vladimíru Vůjtkovi nominaci na letošní mistrovství světa v hokeji, které se bude hrát v Rusku. Čtyři hráči z NHL, zbytek poskládaný z evropských soutěží. Jak vidí redaktoři deníku Sport šance českého výběru a kdo podle nich celé MS vyhraje? "Do čtvrtfinále postoupíme, ale bude to těžké. Rusko nevyhraje, nezvládne tlak domácího prostředí," shodují se. Podívejte se na celou anketu ve videu.



Jak dopadne český výběr na hokejovém mistrovství světa a dokáží zvládnout Rusové tlak domácího prostředí? "Je v první řadě důležité, aby čeští fanoušci zůstali nohama na zemi, protože ten tým je úplně jiný, než byl před rokem. Není tam žádný Voráček, Hertl ani Jágr," varuje fanoušky redaktor Sportu Martin Tomaides.

Trochu optimističtější je redaktor Pavel Bárta. "Čtvrtfinále by měl být první krok. Bude to asi těžší, než v dřívějších letech. To mužstvo se hodně změnilo, není moc zkušené. Nebude patřit rozhodně k žádným favoritům, ale tahle situace mu vždycky vyhovovala."

A jak celé MS dopadne? "Já bych si přál, když už ne Čechy, tak finále Kanada - Finsko. Podle mě bude Rusko třetí," tipoval Adam Sušovský. "Já bych věřil těm mladým finským divočákům, kteří to dotáhnou klidně i ke zlatu. Druhá bude Kanada a třetí Amerika. Rusku nevěřím, protože ti se sesypou z toho ohromného tlaku," myslí si redaktor Pavel Ryšavý.

Redaktoři Sportu tipují MS: Vyhraje Finsko, Rusko se porazí samo
Video se připravuje ...

Více o mistrovství světa v Rusku čtěte ZDE>>>

SPORT MAGAZÍN: 72 stran k MS v hokeji - český tým, program, soupisky, historie
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud