8. května 2016 • 21:00

Krvavé zranění ho nesrazilo. Už se to lepší, pochlubil se Kundrátek stehy

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho zranění vypadalo opravdu ošklivě. Obránce Tomáše Kundrátka v sobotním utkání s Lotyšskem (4:3 po sn) tvrdě narazil na mantinel Ronalds Keninš. Český reprezentant se sesunul k zemi a z obočí mu teklo spoustu krve. Přesto se do zápasu později vrátil. "Už se to lepší," napsal o den později na svůj Twitter, kam také přidal fotografii sešitého obočí.



Přestože vypadalo jeho zranění vážně, ukázal se Tomáš Kundrátek jako správný tvrďák. I přes pět stehů se do zápasu vrátil a pomohl svému týmu k výhře po nájezdech. "Byla to pořádná šlupka. Nechci se o tom ale bavit," řekl v rozhovoru těsně po utkání.

Druhý den byl už ovšem mnohem usměvavější. Na svůj Twitter vložil svou fotografii s nateklým okem a sešitým obočím a přidal k tomu text: "Už se to lepší." V utkání se Švédskem, které se odehraje v pondělí od 19:15, by ho tak nemělo nic limitovat.

Více o šampionátu v Rusku čtěte ZDE>>>

 

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud