11. května 2016 • 19:20

Víc to zbabrat nešlo, kolaps, katastrofa. Na Slovensku tepou hokejisty

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pánové, víc to zbabrat nešlo! Slovensko řeší další kolaps svých hokejistů na mistrovství světa. Svěřenci Zdeno Cígera po debaklu s Německem propadli i v duelu s Bělorusy, když po dvou třetinách vedli 2:0, ale v závěrečné části čtyřikrát inkasovali a po porážce budou mít velké problémy s postupem do čtvrtfinále. A slovenské zpravodajské servery se do svých hokejistů pořádně pustily.



„Pánové, víc jste to už zbabrat nemohli,“ nepáře se s tím v titulku Nový čas, který konstatuje, že Slováky pohřbila katastrofální třetí třetina. I na dalších webech se to hemží titulky Katastrofa, Fiasko či Kolaps. „Třetina jako z hororu,“ má jasno i Pluska.sk. A jak selhání vysvětlovali sami hokejisté?

„Těžko říct, nevím, co se to děje. Jak můžeme z 2:0 prohrát zápas? Rád bych znal odpověď,“ hledal těžko slova střelec druhého slovenského gólu Tomáš Jurčo. „Stáli jsme na místě a oni to využili. Štve mě to, měli jsme to dobře rozjeté a zase jsme to prohráli,“ litoval útočník Detroitu.

„Opět jsme polevili, začali jsme bránit střední pásmo, nebyli jsme aktivní. Oni nahazovali puky do pásma, byli rychlejší a dali góly. Prohráli jsme si to sami, oni využili naši neaktivitu. Musíme se z toho oklepat, nevzdáváme se. Na tomhle turnaji už se stalo více překvapení, každý soupeř se dá porazit,“ věří ještě v zázrak Marko Daňo.

VIDEO: Sestřih z utkání mezi Slovenskem a Běloruskem:

Vše o šampionátu v Rusku čtěte ZDE>>>

Slovenský brankář Julius Hudáček
Slovenský brankář Julius Hudáček

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud