14. května 2016 • 04:58

Hertl se přiblížil Stanley Cupu, sleduje ale i MS: Kluci jsou skvělí

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro Tomáše Hertla bylo probuzení do pátečního rána výborné. Večer předtím dokázal se San Jose zvládnout rozhodující sedmý duel konferenčního semifinále proti Nashvillu 5:0, zároveň zaregistroval, že český tým na MS v Rusku poráží Kazachstán (3:1). „Šampionát sleduju,“ hlásí z Kalifornie v rozhovoru pro iSport.cz.



I přes náročný program si Hertl najde čas, aby se na výsledky národního týmu podíval. „Ale dvanáctihodinový posun není příznivý. Zrovna jsem vstal a zápas s Kazachstánem končí. Ale zajímám se o výsledky, jsem v kontaktu s Dominikem Furchem , který chytá neskutečně, psal jsem mu a gratuloval,“ přiznal 22letý útočník Sharks.

Nemohlo mu tak uniknout ani to, že český tým dosud neprohrál a zvítězil i nad Ruskem a Švédskem. „Klukům se daří a hrozně jim přeji, aby došli co nejdále. Před šampionátem se sice říkalo, že nic neuhrají, ale ukázali sílu, hrají výborně. Potvrdili, že mají partu výbornou a o jménech to není,“ zdůraznil.

Sám je v kolektivu, který také funguje. Se Sharks ho čeká finále konference proti St. Louis. „Stanley Cup je už celkem blízko, na druhou stranu pořád i strašně daleko, stále nám zbývá osm vítězství, ale ten Pohár bych strašně chtěl vyhrát,“ říká.

VIDEO: Sestřih zápasu Česko - Kazachstán

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud