Adam Sušovský
16. května 2016 • 20:56

Legendární Babcock přijel do Moskvy: Pořád shání Jágrovu hokejku!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MOSKVY | Objevil se tady překvapivě, nikdo ho nečekal. Povyk v Moskvě udělal svým příjezdem na světový šampionát legendární trenér Mike Babcock. V současnosti kouč Toronta a šéf kanadské střídačky na Světovém poháru byl okamžitě obklopen novináři, padla také otázka na Jaromíra Jágra. „Pořád nemám jeho hokejku,“ usmál se.



Legendární trenér, který jako jediný vyhrál NHL, olympijské hry i mistrovství světa, se dnes objevil nečekaně v Moskvě a okamžitě na sebe strhnul pozornost novinářů. „To jsem nevěděl, že tady mám tiskovku,“ usmál se a zhruba tři minuty odpovídal. Padla otázka i na Jaromíra Jágra a jeho účast na Světovém poháru.

„Nemám tušení, jestli Jaromír Jágr bude hrát na Světovém poháru. Já jen vím, že se už pár let snažím sehnat jeho podepsanou hokejku a pořád ji nemám,“ usmál se Babcock. Sám je vášnivý sběratel, ta nejcennější v současné NHL mu ale chybí.

Babcock do Moskvy nicméně nepřiletěl shánět Jágrovu hůl. Je tady především kvůli práci pro kanadskou reprezentaci a hlavně Toronto. „Dnes jsem se sem přijel podívat na Nikitu Zajceva a zajít s ním na večeři,“ řekl kouč těsně před zápasem Ruska s Norskem. Urostlý obránce sborné totiž od příští sezony posílí Maple Leafs.

„Skautuju tady hráče pro Kanadu, ale taky pro Toronto. Přijel jsem se sem podívat třebena na Austona Matthewse a Patricka Laineho,“ zmínil dva mladíky, kteří i na mistrovství světa soupeří o pozici jedničky letošního draftu. Právě Babcock a jeho Toronto letos budou volit první.

Vše o světovém šampionátu v Rusku čtěte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud