15. května 2017 • 16:29

Takhle to měl dát! Voráčkova maminka je hit. Může dělat trenéra, smál se

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PAŘÍŽE | Byl to moment, který fanoušky pobavil. Když český kapitán Jakub Voráček vyřešil při včerejším zápase s Francií šanci tím, že místo objetí branky přihrával Sobotkovi, na kostce se objevila v záběru jeho maminka, která jasným gestem ukázala: Měl zakončovat sám! „Jo jo, mamina podle mě může hned dělat trenéra,“ usmál se po dnešním tréninku její slavný syn…



Jeho maminka všechno emotivně prožívá. Takže i šanci českého kapitána. A když místo toho, aby se pokusil skórovat sám, volil přihrávku, na kostce byl vidět záběr, jak paní Voráčková rukama názorně ukazuje, jak měl zakončit.

„Já jsem to na kostce neviděl, až potom mi to někdo ukazoval. Bylo to docela srandovní,“ reagoval Voráček pobaveně. Video pak sdílel na své oficiální facebookové stránce se slovy: "Maminka má vždycky pravdu."

A mohl skutečně zakončovat sám? „Když jsem při té šanci zvedl hlavu, viděl jsem, jak se tam řítí francouzský hráč. Potom jsem viděl Soba (Sobotku), takže jsem věděl, že budu přihrávat. Takže potom to otočení pro mě už nepřicházelo v úvahu,“ vysvětloval český kanonýr.

„Mamina je velká fanynka odjakživa. Když mi bylo pět a začali jsme hrát zápasy, nechyběla na jediném. Takže za tu podporu jsem moc rád,“ tvrdí Voráček, kterého v hledišti podporuje i přítelkyně Nicole s půlročním synem Jakubem juniorem.

V úterý hraje národní tým se Švýcary, což je poslední zápas ve skupině. Potom už se všechno směřuje ke čtvrtfinále.

„Jsme profesionálové, víme, že čtvrtfinále je nejdůležitější zápas sezony. Ať se děje, co se děje. Tam se láme chleba. Na to se musíme připravit. Ať předtím jdeme na Švýcary nebo na někoho jiného,“ říká Voráček na téma, jestli je dobře, že poslední zápasový test před klíčovým utkáním zařídí zrovna Švýcaři, kteří na turnaji hrají velmi dobře. A pro mužstvo to může být dobrá prověrka.

Vše o MS v hokeji 2017 najdete ZDE

VYSVĚDČENÍ pro Jandačův tým: disciplína za 4, brankáři jsou jedničkáři
Video se připravuje ...

VIDEOPROFIL: Jakub Voráček, kapitán českého týmu
Video se připravuje ...

Vladimír Sobotka a Jakub Voráček si ve společném útoku vyhověli
Vladimír Sobotka a Jakub Voráček si ve společném útoku vyhověli

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud