10. září 2016 • 10:27

Příprava na SP s Ruskem: Lístků bylo včera pořád ještě dost

Autor: pab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE OD 16:30 | Bude to zápas desetiletí a zároveň pocta legendám minulosti. V ostré prověrce na Světový pohár se představí hráči světové extratřídy, po dvanácti letech mají čeští fanoušci šanci vidět v pražské O2 Areně zblízka nejlepší hokejisty NHL. Výkvět českého hokeje a proti němu ruské hvězdy. Z celkové kapacity však ještě včera odpoledne bylo dost lístků k mání.



„V průběhu dne jsme uvolnili do prodeje zhruba tři tisíce vstupenek z nevyužitých partnerských nebo technických blokací. Jsou to všechny kategorie s výjimkou sedmé, takže do kapacity zhruba čtrnácti tisíc diváků, která je na tento zápas, šly ještě další tři tisíce do prodeje,“ vysvětloval tiskový mluvčí hokejového svazu Zdeněk Zikmund.

Ostrá prověrka na Světový pohár v Torontu vypukne dnes v 16.30. „Určitě to bude dobrý hokej ke koukání. Nevím, jestli bude vyprodáno, ale snad přijde hodně lidí a pomůžou nám zápas vyhrát. Víme, že to je jediné utkání doma, chceme mít dobrý pocit z předvedené hry. Pokud navážeme na to, jak jsme dohrávali předchozí zápas, tak můžeme být úspěšní,“ řekl útočník Jakub Voráček .

Ceny vstupenek se pohybují od 1290 do 6980 korun podle kategorie. Jejich prodejem ČSLH částečně uhradí náklady na přípravu mužstva pro World Cup, jiný zdroj příjmů z této akce v podstatě nemá. Vysoká cena však prý nebyla tím, co by zájemce odradilo.

„Vždycky se nejrychleji prodávají ty nejdražší vstupenky, už z toho důvodu, že jich je nejmíň. Z našeho pohledu je to ekonomicky v pořádku. Kolik přijde lidí, uvidíme. Zatím se prodalo zhruba deset tisíc vstupenek,“ dodal Zikmund.

Zápas bude probíhat v režimu NHL a brány O2 Areny se pro fanoušky otevřou dvě hodiny před začátkem utkání. Před duelem proběhne ceremoniál, při němž budou poctěny legendy z roku 1976, kdy se konal poprvé Kanadský pohár. Tým Československa tehdy postoupil do finále. Přímo na ledě se divákům představí osobnosti, které se na tomto úspěchu podílely a které získaly ve stejném roce zlato na světovém šampionátu v Katovicích a stříbro na olympiádě v Innsbrucku.

Martin Hanzal byl jedním z velkých pozitiv ruského testu
Martin Hanzal byl jedním z velkých pozitiv ruského testu

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud