1. září 2014 • 04:30

Jágr chce zlatou exhibici na MS v Praze. Návrat do repre ale nechystá

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Ke konfrontaci olympijských vítězů z Nagana s hráči, kteří dobyli Zlatý hattrick, možná v sobotu Jihlavě nedošlo naposledy. "Během domácího šampionátu by se mohlo hrát znovu. Hráči souhlasí a myslím, že by bylo vyprodáno," je si jistý Jaromír Jágr, který ke konečné remíze 7:7 přispěl brankou a asistencí.



Kapacita Horáckého stadionu v Jihlavě, kam se v sobotu na Zlaté utkání vměstnalo 7 200 fanoušků, exhibičnímu zápasu nestačila. Lidé postávali na schodech, tlačili se, vykukovali z místa určeného pro rolbu. "Záleží na svazu, domácí MS a O2 Arena by byla důstojná, 17 tisíc lidí by myslím určitě přišlo," plánuje Jágr, který ale na návrat do národního týmu nepomýšlí.

Jágr o odvetě: Při domácím MS, 17 tisíc lidí přijde
Video se připravuje ...

"Pro mě reprezentace a exhibiční utkání jsou dvě odlišné věci. Jestli si to lidi užívají, nebo by mě rádi viděli, je jedna věc, ale rozhodující jsou výkony. Hlavně na mistrovství světa. Tam by měli jezdit hráči, kteří na to výkonnostně mají nejvíc a ne kvůli tomu, že mají dobrý jméno," prohlásil dvaačtyřicetiletý útočník, který bude i příští rok bojovat s New Jersey v NHL.

"Tenhle zápas žádným způsobem mé rozhodnutí nezměnil," uzavřel Jágr. Konec reprezentační kariéry, kterou slavná "68" ohlásila po šampionátu v Minsku, tak dál platí.

Dominátor se v Jihlavě smál: Jsme jen trošku šedivější
Video se připravuje ...

Legendy z Nagana o Zlatém utkání: Tohle se bude opakovat těžko
Video se připravuje ...

Martin Straka (vlevo) a Jaromír Jágr opět v jednom týmu. Aspoň při exhibičním Zlatém utkání v Jihlavě
Martin Straka (vlevo) a Jaromír Jágr opět v jednom týmu. Aspoň při exhibičním Zlatém utkání v Jihlavě

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud