2. září 2014 • 17:20

Na návštěvě v srdci Slavie. Jak vypadá kamrlík kouče Růžičky?

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Prostor ne větší než 3x3 metry, pracovní stůl s notebookem, magnetické tabule. Na zdi vlaječky srdečních klubů, Bostonu Bruins a především Slavie. Reprezentační trenér Vladimír Růžička pozval štáb TV iSport k sobě do kabinetu, kde kousek od ledu stadionu v Edenu připravuje taktiku na zápasy sešívaného dorostu i píše nominace do národního týmu.



Áčko Slavie zažije při startu extraligy 12. září nový pořádek, do zápasu na ledě nováčka z Olomouce jej nepovede Vladimír Růžička, který se chopil národního týmu.

"Teď se soustředím na reprezentaci, ale 20 let tady se prostě vymazat nedá. Slavie pro mě vždycky bude Slavie," bilancoval jednapadesátiletý kouč s pohledem upřeným na nástěnku, ze které shlížela z fotografie jeho dcera Eva.

VIDEO: Podívejte se v exkluzivní reportáži do kabinetu Vladimíra Růžičky

Na návštěvě v kamrlíku reprezentačního trenéra Vladimíra Růžičky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud