1. února 2015 • 19:41

Vynucené změny: Růžička na Rusko povolal Hrubce, Nakládala a Vondrku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér českých hokejistů Vladimír Růžička musel udělat tři změny v nominaci na zápasy Euro Hockey Tour s Ruskem. Omluvili se brankář Jakub Kovář z Jekatěrinburgu a obránce Lukáš Krajíček z Dinama Minsk, kvůli zdravotním problémům vypadl z kádru také útočník Jakub Klepiš z Třince. Jejich místa zaujali třinecký gólman Šimon Hrubec, zadák Jakub Nakládal z TPS Turku a forvard Michal Vondrka, čerstvá posila pražské Sparty ze Slovanu Bratislava.



Hrubec už v této sezoně reprezentoval, v listopadu debutoval v národním týmu na turnaji Karjala. Nakládal se vrací do reprezentace poprvé od listopadu 2013 a Vondrka se naposledy představil loni v květnu na mistrovství světa v Minsku.

Výběr kouče Růžičky a jeho asistentů Jaroslava Špačka a Ondřeje Weissmanna se před třetí akcí sezony, jejímž vrcholem bude květnové mistrovství světa v Praze a Ostravě, sejde v pondělí v Praze-Letňanech. Proti Rusku tým nastoupí ve čtvrtek od 18:30 v Karlových Varech a v sobotu od 13:00 v pražské O2 areně.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud