28. července 2015 • 11:44

Kdo za hráče Komety? Vůjtek si zve na kemp Koblasu, Volka či Vlacha

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový kouč hokejové reprezentace Vladimír Vůjtek doplnil nominaci na nadcházející kemp v Jihlavě o kvarteto hráčů místo čtveřice, která z různých důvodů vypadla. Dodatečně pozval útočníky Petra Koblasu z Karlových Varů, plzeňského Dominika Kubalíka, libereckého Jaroslava Vlacha a Dominika Volka z pražské Sparty.



Tito čtyři nahradí původně nominované Ondřeje Kašeho (Chomutov) s Erikem Němcem (Vítkovice), kteří se omluvili ze zdravotních důvodů a kvůli rekonvalescenci, a také Jana Káňu s Tomášem Vondráčkem. Ty odmítla z přípravy uvolnit Kometa Brno, kterou nově vede bývalý reprezentační trenér Alois Hadamczik.

Devatenáctiletý Kubalík bude nejmladším z 24 mladých hokejistů, kteří se kempu zúčastní. Šestnáct z nich dosud nemá na kontě žádný reprezentační start. Kemp se uskuteční od středy do soboty 1. srpna v Jihlavě.

Nominace na reprezentační kemp:

Brankáři: Šimon Hrubec, Miroslav Svoboda (oba Třinec), Matěj Machovský (Plzeň),

obránci: Tomáš Pavelka, Filip Pavlík (oba Litvínov), Milan Doudera (Třinec), Jakub Jeřábek (Plzeň), Lukáš Klok (Vítkovice), Martin Pláněk (Hradec Králové), Adam Polášek (Sparta Praha), Radim Šimek (Liberec),

útočníci: Jan Schleiss, Dominik Kubalík (oba Plzeň), Milan Vachovec, Petr Koblasa (oba Karlovy Vary), Michal Bulíř, Jaroslav Vlach (oba Liberec), Jakub Orsava, Marek Růžička (oba Třinec), Michal Hlinka (Vítkovice), Petr Holík (Zlín), Tomáš Hyka (Mladá Boleslav), David Kämpf (Chomutov), Dominik Volek (Sparta)

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud