7. dubna 2016 • 11:53

Lístky na Němce stále v prodeji. Vypráší národní tým soupeře i podruhé?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští hokejisté vstoupili v Ústí nad Labem do zápasové přípravy na květnové mistrovství světa v Rusku středeční výhrou v Euro Hockey Challenge nad Německem 7:2. S Němci se svěřenci trenéra Vladimíra Vůjtka utkají na stejném stadionu ještě v pátek od 18:00, lístky na zápas jsou stále k mání.



"Aktuálně je v prodeji k zakoupení cca 900 vstupenek. Vstupenky je možné zakoupit buď on-line na hokej.cz či přes hcusti.cz po kliknutí na odkaz na webu," prohlásil Petr Nitsche z BPA, která má prodej na starosti.

Vstupenky bude možné zakoupit i ve čtvrtek v ústeckém OC Forum v místě konání autogramiády od 15 do 17 hodiny. Na pokladnách zimního stadionu bude prodej od páteční 15. hodiny.

První utkání vyhrála česká reprezentace jasně 7:2. Dvěma góly k tomu přispěl útočník Petr Holík, premiérové branky v reprezentaci zaznamenali debutant Martin Dočekal a Jan Rutta. Trefili se také Petr Koukal, Lukáš Radil a Tomáš Vincour.

"Na utkání bylo zpočátku vidět, že byli kluci dlouho bez zápasového zatížení. Prvních deset minut jsme se hledali. Potom od druhé gólu jsme dohráli tu třetinu už dobře. Druhou jsme ale začali ve stejném rytmu jako začátek a podržel náš několikrát Francouz. Od půlky zápasu už byl zápas podle našich představ," řekl novinářům po utkání spokojený trenér Vladimír Vůjtek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud