8. září 2016 • 14:56

Další muž s maskou u hokejistů! Chce být konkurencí pro Fantomase

Autor: TV iSport, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kde hrají Češi, tam fandí i Fantomas. Populární český fanda s maskou známého filmového padoucha doprovází již řadu let český národní tým na jeho zápasech. Už však není jediný. Na reprezentačním tréninku před Světovým pohárem se objevil další maskovaný muž v českých barvách. "Chtěl bych mu udělat, menší konkurenci," řekl fanoušek Pavel pro iSport TV. 



Nová maska v hledišti. Hokejový Fantomas má konkurenci
Video se připravuje ...

"S Fantomasem jsem se potkal minulý rok na mistrovství světa v Praze. Společně nás i natočili," říká hrdý fanoušek národního týmu, který se svou speciální maskou dorazil na trénink reprezentačního výběru Josefa Jandače v pražské O2 Areně.

"Dozvěděl jsem se o tom na internetu. Já si však myslel, že to bude veřejné. Nebylo. Takže mě nechtěli pustit, ale všiml si mě sám velký Milan Hnilička a pustil mě dovnitř," prozradil Pavel, že ho dovnitř pustil asistent generálního manažera a bývalý reprezentant.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud