11. prosince 2017 • 08:32

Nakládal, Červenka, Klepiš a Kousal přijdou o Channel One Cup

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kouč české hokejové reprezentace Josef Jandač musel udělat už šest změn v nominaci na Channel One Cup v Praze a Moskvě. Po sobotní omluvence útočníka Milana Gulaše z Plzně vypadli ze zdravotních důvodů také obránce Jakub Nakládal z Jaroslavle a útočníci Roman Červenka z Fribourgu, Jakub Klepiš z Mladé Boleslavi, Robert Kousal z Davosu a Tomáš Filippi z Magnitogorsku.



Dodatečně povoláni byli zadák Adam Polášek ze Soči a forvardi Jan Kovář z Magnitogorsku, Jakub Lev z Vítkovic, Lukáš Radil ze Spartaku Moskva, Michal Řepík ze Slovanu Bratislava a Petr Holík z Mladé Boleslavi. V kádru je 28 hráčů - tři brankáři, deset obránců a patnáct útočníků.

Červenka, Filippi, Gulaš, Kousal a Nakládal se omluvili kvůli zranění, Klepiš je nemocný. "Z hráčů, kteří je měli nahradit, se kvůli nemoci nemůže turnaje zúčastnit Michal Birner z Fribourgu a kvůli zranění Robin Hanzl Nižněkamsku," uvedl tiskový mluvčí Českého svazu ledního hokeje Zdeněk Zikmund.

Český tým se sejde dnes odpoledne v Praze. Ve středu od 18:30 sehraje v O2 areně první duel s Finskem. Ve čtvrtek odpoledne odletí do Moskvy, kde o den později změří síly s Kanadou a v neděli se na závěr utká se Švédskem.

Nominace českých hokejistů na Channel One Cup v Praze a Moskvě (13.-17. prosince):

Brankáři: Patrik Bartošák (Vítkovice), Pavel Francouz (Čeljabinsk/KHL), Dominik Furch (Omsk/KHL),

Obránci: Michal Jordán, Jan Kolář (oba Chabarovsk/KHL), Milan Doudera (Třinec), Zbyněk Michálek (Sparta Praha), Ondřej Němec (Kometa Brno), Tomáš Kundrátek (Nižnij Novgorod/KHL), Vojtěch Mozík (Podolsk/KHL), Adam Polášek (Soči/KHL), Libor Šulák (Pelicans Lahti/Fin.), Ondřej Vitásek (Chanty-Mansijsk/KHL),

Útočníci: Martin Erat (Kometa Brno), Petr Holík (Mladá Boleslav), Petr Koukal (Hradec Králové), Jakub Lev (Vítkovice), Tomáš Mertl (Plzeň), Martin Růžička (Třinec), Michal Vondrka (Chomutov), Roman Horák (Podolsk/KHL), Jan Kovář (Magnitogorsk/KHL), Dominik Kubalík (Ambri-Piotta/Švýc.), Andrej Nestrašil (Nižněkamsk/KHL), Lukáš Radil (Spartak Moskva/KHL), Michal Řepík (Slovan Bratislava/KHL), Jiří Sekáč (Kazaň/KHL), Tomáš Zohorna (Chabarovsk/KHL).

Jandač o vyloučení Ruska z olympiády: Věřím, že na bojkot KHL nedojde
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud