11. prosince 2017 • 08:32

Nakládal, Červenka, Klepiš a Kousal přijdou o Channel One Cup

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kouč české hokejové reprezentace Josef Jandač musel udělat už šest změn v nominaci na Channel One Cup v Praze a Moskvě. Po sobotní omluvence útočníka Milana Gulaše z Plzně vypadli ze zdravotních důvodů také obránce Jakub Nakládal z Jaroslavle a útočníci Roman Červenka z Fribourgu, Jakub Klepiš z Mladé Boleslavi, Robert Kousal z Davosu a Tomáš Filippi z Magnitogorsku.



Dodatečně povoláni byli zadák Adam Polášek ze Soči a forvardi Jan Kovář z Magnitogorsku, Jakub Lev z Vítkovic, Lukáš Radil ze Spartaku Moskva, Michal Řepík ze Slovanu Bratislava a Petr Holík z Mladé Boleslavi. V kádru je 28 hráčů - tři brankáři, deset obránců a patnáct útočníků.

Červenka, Filippi, Gulaš, Kousal a Nakládal se omluvili kvůli zranění, Klepiš je nemocný. "Z hráčů, kteří je měli nahradit, se kvůli nemoci nemůže turnaje zúčastnit Michal Birner z Fribourgu a kvůli zranění Robin Hanzl Nižněkamsku," uvedl tiskový mluvčí Českého svazu ledního hokeje Zdeněk Zikmund.

Český tým se sejde dnes odpoledne v Praze. Ve středu od 18:30 sehraje v O2 areně první duel s Finskem. Ve čtvrtek odpoledne odletí do Moskvy, kde o den později změří síly s Kanadou a v neděli se na závěr utká se Švédskem.

Nominace českých hokejistů na Channel One Cup v Praze a Moskvě (13.-17. prosince):

Brankáři: Patrik Bartošák (Vítkovice), Pavel Francouz (Čeljabinsk/KHL), Dominik Furch (Omsk/KHL),

Obránci: Michal Jordán, Jan Kolář (oba Chabarovsk/KHL), Milan Doudera (Třinec), Zbyněk Michálek (Sparta Praha), Ondřej Němec (Kometa Brno), Tomáš Kundrátek (Nižnij Novgorod/KHL), Vojtěch Mozík (Podolsk/KHL), Adam Polášek (Soči/KHL), Libor Šulák (Pelicans Lahti/Fin.), Ondřej Vitásek (Chanty-Mansijsk/KHL),

Útočníci: Martin Erat (Kometa Brno), Petr Holík (Mladá Boleslav), Petr Koukal (Hradec Králové), Jakub Lev (Vítkovice), Tomáš Mertl (Plzeň), Martin Růžička (Třinec), Michal Vondrka (Chomutov), Roman Horák (Podolsk/KHL), Jan Kovář (Magnitogorsk/KHL), Dominik Kubalík (Ambri-Piotta/Švýc.), Andrej Nestrašil (Nižněkamsk/KHL), Lukáš Radil (Spartak Moskva/KHL), Michal Řepík (Slovan Bratislava/KHL), Jiří Sekáč (Kazaň/KHL), Tomáš Zohorna (Chabarovsk/KHL).

Jandač o vyloučení Ruska z olympiády: Věřím, že na bojkot KHL nedojde
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * Hokejové brusle na Heureka.cz

Aktuální zápasy
Články odjinud