16. listopadu 2011 • 11:36

Salfický zůstane v Karlových Varech na hostování až do konce roku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový brankář Dušan Salfický zůstane v Karlových Varech až do konce roku. Energie původně získala devětatřicetiletého dvojnásobného mistra světa na hostování z prvoligového Ústí nad Labem jako náhradu za zraněného Lukáše Mensatora do listopadové reprezentační pauzy.



"V brance se Dušan bude střídat s Lukášem Mensatorem, který už je po zranění na ledě a trénuje," řekl klubovému serveru generální manažer Karlových Varů Miroslav Vaněk.

Salfický po příchodu z prvoligových Litoměřic, kde předtím hostoval z Ústí nad Labem, v sedmi zápasech za Karlovy Vary vychytal čtyři výhry. Má průměr 2,93 obdržené branky na zápas a úspěšnost zákroků 92,42 procenta.

"Lukáš Mensator už je týden na ledě, v pátek už by měl sedět na lavičce. Jakmile bude zcela fit, postaví se do branky," uvedl Vaněk.

"Je nutné si uvědomit, že Dušanovi bude 40 let. Takový zápasový zápřah, který po přestávce nastane, už v tomto věku není možné zvládnout," doplnil Vaněk k 11 zápasům, které Energie odehraje do 11. prosince, kdy bude další reprezentační pauza.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud