Jakub Hlaváč
6. listopadu 2008 • 14:00

Nejsem nedůrazný, bránil se čtenářům Modrý

TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán hokejistů Liberce Jaroslav Modrý přes hodinu čelil palbě otázek čtenářů deníku Sport. A do smíchu mu u nich nebylo. Řada fandů mu vyčítala jeho dosavadní výkony v dresu Bílých Tygrů.



Navíc se obrovitý bek musel vyrovnat i dotazy na jeho údajné spory se spoluhráči. Všechna obvinění trpělivě odmítal. „Jsme na jedné lodi, nemyslím si, že by někdo stál při mně a někdo proti. Ani mi nepřijde, že bych byl nedůrazný. To je to váš názor…“

Před letošní sezonou se mnoha bitvami ostřílený bojovník vrátil do Čech ze zámoří. A svého rozhodnutí opustit NHL nelituje ani nyní, když je jeho mužstvo tvrdě zkoušeno.

„Užívám si, že jsem v Česku. Extraliga je dobrá soutěž, hodně vyrovnaná. Každý v ní může vyhrát i prohrát a je tu spoustu kvalitních hokejistů,“ vysekl poklonu soupeřům někdejší defenzivní pilíř LA Kings.

A právě na jeho bývalý klub se fanoušci taky často vyptávali. Ačkoliv Modrý strávil zbytek minulého ročníku v Philadelphii, na LA má čerstvé vzpomínky.

„Omlazení toho mužstva určitě přinese ovoce. Problémem byla také absence kvalitního gólmana,“ odpovídal odchovanec Českých Budějovic zvídavému tazateli na dotaz, proč se Kings permanentně potácí na dně tabulky.

Nakonec jedna perlička z kabiny Severočechů. „O titul největší „modelky“ bojují Petr Nedvěd s Milanem Hniličkou. Ale teď vede Hnilda, prorazil dámskou kabelkou,“ přidal nakonec zkušený borec k lepšímu.

Celý ONLINE rozhovor>>>

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud