6. listopadu 2008 • 18:02

Padělek míří do Boleslavi

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení hokejistů Mladé Boleslavi angažovalo zkušeného útočníka Aleše Padělka, který se před sezonou připravoval se Znojmem, avšak před začátkem soutěže v jihomoravském klubu skončil a dosud nikde nehrál.



Osmadvacetiletý odchovanec jihlavského hokeje nastupoval v minulosti v extralize za Plzeň a Vítkovice.

"Dnes se nám podařilo uzavřít se znojemským klubem dohodu o příchodu Aleše Padělka k nám. Hráč se ve čtvrtek odpoledne zapojil do tréninku," uvedl sportovní ředitel mladoboleslavského klubu Jaromír Šindel na webu hokej.cz.

Od Padělka si představitelé extraligového nováčka slibují především góly.

"Aleš je v minulosti pravidelně dával, věříme v jeho schopnosti. Potřebuje oživit náš ofenzivní projev. Osobně bych si přál, aby Aleš navázal na výkony, jaké ho ve spolupráci s Jaroslavem Kracíkem zdobily před časem v Plzni," dodal Šindel.

Nová posila Mladé Boleslavi by měla do extraligy naskočit hned po reprezentační přestávce. V nejvyšší soutěži by se mohl představit také obránce Denis Kazjonov z Chabarovsku, který je v dvanáctém týmu tabulky na čtrnáctidenní zkoušce.

Naopak ve středu ve středočeském klubu skončil dvaatřicetiletý útočník Martin Štrba, který dostal svolení jednat o jiném angažmá.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud