7. listopadu 2008 • 17:21

Po roce opět tekla "Sparťanská krev"

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po loňském úspěchu zopakovalo vedení hokejistů pražské Sparty akci "Sparťanská krev". Ve čtvrtek se hráči, zaměstnanci, sponzoři, ale také fanoušci Sparty sešli na transfuzním oddělení v Thomayerově nemocnici, aby darovali krev.



Životodárnou tekutinu přišli darovat například obránci Jan Hanzlík s Markem Černoškem, útočník Michal Broš, ale také legendy sparťanské historie Pavel
Richter nebo Richard Žemlička.

Druhý ročník projektu, do kterého se může zapojit kdokoli, potrvá do 30. listopadu, kdy vyvrcholí při domácím utkání Sparty v Tesla Areně proti Bílým Tygrům Liberec.

Generální manažer Petr Bříza na tiskové konferenci k celé akci uvedl, že Sparta ji nechce brát jako mediální zviditelnění klubu, ale spíše jako pohled na život mimo mantinely.

"Máme zatím pochopení našich partnerů a vypadá to, že budeme hrát zápas proti Liberci v naprosto originálních dresech bez reklam, jen s logem 'Sparťanské krve'. Letošní projekt Sparťanská krev 2008 tím oficiálně ukončíme," uvedl Bříza.

Každý z dárců získá jako odměnu volnou vstupenku na utkání s Libercem. Stačí přinést do zákaznického centra Sparty potvrzení o darování krve v termínu od 1. ledna do 30. listopadu 2008 z kterékoli transfuzní stanice v republice.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud