21. dubna 2009 • 11:45

Zlína získal z Mladé Boleslavi útočníka Důrase

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisty Zlína posílí sedmadvacetiletý útočník Michal Důras z Mladé Boleslavi. V novém působišti se domluvil na dvouleté smlouvě. Důras je už třetí posilou týmu RI Okna po skončení sezony.



Před ním získal Zlín už útočníka Petera Siváka ze Žiliny a obránce Jana Švrčka ze Znojma. Důras zahájil uplynulou sezonu v Plzni a začátkem prosince odešel na výměnu do Mladé Boleslavi.

Odchovanec jihlavského hokeje se pyšní vysokou produktivitou. V předminulé sezoně byl nejlepším střelcem Plzně, kde hrál od svých dvaadvaceti let, v posledním ročníku odehrál v Plzni a Mladé Boleslavi včetně baráže 62 extraligových zápasů, ve kterých zaznamenal 18 gólů a 23 asistencí.

Celkem v nejvyšší soutěži odehrál během šesti extraligových sezon 304 zápasy a vstřelil 66 branek. Zlínský klub angažoval Důrase poté, co se nedohodl na nové smlouvě s Jaroslavem Balaštíkem.

"Jeho kroky se zřejmě budou ubírat v příští sezoně jiným směrem než se zlínským klubem. V současné době čeká na zahraniční nabídku. Nedošli jsme k dohodě a klub byl nucen hledat jinde. Volných hráčů na hokejovém trhu příliš není," uvedl na klubových stránkách Zlína generální manažer Miroslav Michalovský.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud