27. června 2009 • 11:42

Šlégr (zatím) nekončí

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vygumuje Jiří Šlégr hokej z hlavy, anebo ne? Ta otázka je namístě. Naganský šampion má podle všeho nakročeno do poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. A to pak na hokej těžko bude mít čas...



Do podzimních předčasných voleb obránce Litvínova vstoupí jako kandidát číslo 2 v Ústeckém kraji - hned za šéfem ČSSD Paroubkem. Vyhlídky na poslanecký mandát má velmi dobré. Šlégr je nyní se sociálními demokraty už definitivně spojen, ve čtvrtek se stal oficiálním členem.

Osmatřicetiletý Šlégr, nynější zastupitel a radní v Litvínově, má ambice na vysoké politické postavení v zemi. Myslí to vážně, o čemž svědčí i loňský sponzorský dar v hodnotě 500 tisíc korun Paroubkově straně. Rád by se věnoval prevenci kriminality. V Litvínově to je žhavé téma...

Už dříve slavná postava českého hokeje prohlásila, že hokej s politikou těžko skloubí. Což znamená jediné: zvolení do parlamentu = konec kariéry.

Šlégr to však zatím nechce potvrdit. „Až ta situace nastane, tak se rozhodnu. Teď jdu hrát hokej a podle výsledku voleb se ukáže co dál. Zkrátka pokračuju a na podzim se uvidí,“ odkazuje Šlégr na rezultát národního hlasování.

Ono se to nakonec může prosvětlit ještě dříve. Odchod z hokejových kabin mohou Šlégrovi vystavit notorické potíže se zády. Kvůli nim na jaře skončil i v nemocnici, když mu záda „vypnula“ během utkání. „Po dovolené jdu na led. Tam se ukáže, jak na tom jsem,“ očekává zprávu od vlastního těla.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud