5. ledna 2011 • 21:11

VIDEO: Sudí okradl Vítkovice o regulérní branku

Autor: ps
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Za vyrovnaného stavu 1:1 dostal regulérní gól, ale skóre se nezměnilo. Boleslavský brankář Marek Schwarz (24) netušil, že mu v úterním zápase mezi Boleslaví a Vítkovicemi (2:7) sítí prolétl puk po ráně vítkovického hokejisty Burgera. Gól neviděl ani videorozhodčí Vaculík, po jehož hrubé chybě sudí branku neuznal!



Ze záběrů České televize (k dispozici je měl i videorozhodčí) je jasně vidět, jak kotouč prolétl nad Schwarzovým betonem do branky. Puk protrhl síť a prolétl skrz niť ven do hřiště.

„Puk jsem viděl až za brankou. Netušil jsem, že by to mohl být gól. Řekli mi to až kluci po zápase,“ tvrdí reprezentační brankář Schwarz. „Takové situace se těžko hodnotí, ale když jsem ji ráno viděl na videu, nevím, jak je možné, že ten gól neuznali,“ doplnil.

Hrubá chyba rozhodčích nakonec výsledek neovlivnila, Vítkovice i tak v klidu vyhrály. Loni komise rozhodčích podobný prohřešek Petra Boliny tvrdě potrestala, dala mu stop do konce sezony! Jak nyní dopadne videorozhodčí Vaculík, není jasné. Šéf komise Pavel Halas se k případu odmítl vyjádřit s tím, že je v zahraničí.

VIDEO: Rozhodčí neuznal Vítkovicím regulérní gól.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud