20. dubna 2012 • 14:05

Hotovo: Vašíček jde do Pardubic! Rákos: To bude zajímavé ...

Autor: mir, jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úleva pro Daniela Rákose? Dost možná. Kdo ví… Ten, kdo pardubického útočníka včera naháněl po ledě a bez většího potrestání masíroval pěstmi, se stane jeho spoluhráčem. Jinými slovy, hokejový obránce Jiří Vašíček vysvlékne dres Komety a od nové sezony navlékne pardubický! Informaci pro iSport.cz potvrdil Zbyněk Kusý, generální manažer mistrovského klubu.



"S jeho agentem jsme dohodnuti, Jirka by se mel v květnu připojit k našemu mužstvu,“ uvedl v pátek odpoledne pardubický šéf.

Defenzivní bojovník Vašíček je pardubickým rodákem, do extraligy se vypracoval přes angažmá v Jindřichově Hradci, Havlíčkově Brodě a Slavii. Ta se letos Vašíčka překvapivě zbavila, pustila ho konkurenci do Brna. Za Kometu odehrál výborné play off, v sérii s Pardubicemi několikrát vystartoval proti Danielu Rákosovi.

Tak teď z nich budou parťáci. „Obhajovat titul je těžké. Už jsem to jednou zažil a nepodařilo se mi to. Co k tomu říct víc,“ povídal Vašíček chvíli po čtvrtečním finále na dotazy ohledně přesunu na východ Čech.

Samozřejmě, že v tu chvíli už věděl, že mění působiště. Ale protože mu smlouva v Kometě vyprší až na konci dubna, lehce mlžil.

A reakce Daniela Rákose na Vašíčkův příchod? „Jestli to vyjde, bude to určitě zajímavý,“ pousmál se. Nečeká však, že by se měl mít v jedné kabině před Vašíčkem na pozoru.

„Víte co, touhle sérií všechno končí, na všechno, co se stalo, by se mělo zapomenout. V září se začíná od nuly,“ věří Rákos, že bude s novým členem týmu kamarád.

Útočník Kolář to zkusil jako na kytaru.
Útočník Kolář to zkusil jako na kytaru.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud