17. září 2012 • 14:30

Jágrmánie je tady! Zájem o lístky na středeční šlágr shodil celý systém

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výluka NHL je za dveřmi a rovnou shodila portál sazkaticket.cz. Jágrovo Kladno se totiž objeví ve středu na Slavii a zájem fanoušků systém prodeje lístků prostě nezvládl! V sestavě bude nejen majitel týmu Jaromír Jágr, ale také Tomáš Plekanec, Jiří Tlustý nebo Marek Židlický. V červenobílém dresu se pro změnu objeví Roman Červenka a Vladimír Sobotka. No a výsledek je jasný, lístky na utkání jdou na dračku!



Obrovský zájem o vstupenky vyústil v dopolední zkolabování terminálů Sazky. Lístky zde údajně byly k dispozici od devíti hodin ráno, ale zájem byl tak velký, že systém aktivitu neunesl.

Prodej se tedy rozběhl okolo dvanácté hodiny odpolední, přes internet ale získat vstupenku na očekávaný zápas stále nešlo.

V moderní O2 Areně jsou sice doma slávisté, tentokrát si ale tuto pozici vyzkouší Jágr a spol. Jedná se totiž o předehrávku 10. kola, která se původně měla hrát v Kladně. Jenže tým chtěl tuto událost nabídnout co nejvíce fanouškům, a tak se dohodl se Slavii na tomto řešení.

"S Kladnem jsme se v pohodě domluvili, jejich snahu chápeme," řekl slávistický boss Vladimír Růžička.

"Chci poděkovat Slavii, která si kvůli tomu přizpůsobila program," sdělil na opačnou stranu Jaromír Jágr.

A vypadá to, že tento tah se osvědčí. Lístky na středeční zápas rychle mizí. Jak by také ne, vidět Jágra v extralize, to se nepoštěstí každý den!

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud