18. září 2012 • 15:27

VIDEO: Jágr, Plekanec... Ale Kaberle do Kladna nepůjde, klub už neměl peníze

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Se čtyřmi zámořskými hráči vyrukuje Kladno na zítřejší hokejový šlágr v O2 Areně proti Slavii (od 18 hodin). V sestavě vedle Jaromíra Jágra si ve stejné formaci zahraje Tomáš Plekanec a Jiří Tlustý, v obraně bude Marek Židlický. Naopak Tomáš Kaberle, další bek světového věhlasu, se na ledě neobjeví. Kladno už na jeho pojistku nenašlo peníze. „Museli jsme udělat nějaký kompromis,“ vysvětlil Jaromír Jágr.



Během výluky v sezoně 2004/05 za Kladno válel. A i teď si přál, aby si za svůj mateřský klub zahrál. „Jinde bych hrát nechtěl,“ uvedl nedávno Tomáš Kaberle. Ale neklaplo to nakonec. Zadák Montrealu tedy zůstává v zámoří.

„Byl to problém pojistky. Dá se říct, že jsme se nedohodli na její výši. Klub na to prostě neměl,“ uvedl Jágr, většinový vlastník klubu, při dnešní tiskové konferenci, na níž naopak Rytíři potvrdili příchod obránce Marka Židlického.

Na Slavii se tedy zítra vrhne mimořádná síla. Už jen útok Jágr – Plekanec – Tlustý by mohl u pražského rivala vyvolat obavy.

„Ale my respektujeme každého soupeře, rozhodně nejdeme do zápasu s tím, že je to rozhodnuté ještě předtím, než se vhodí úvodní buly. Jdeme do toho s respektem, nebude to jednoduché. Už jenom to, že se o nás teď hodně píše v novinách, tak se na nás každý bude chtít vytáhnout,“ dodal Jágr.

Tisková konference Rytířů Kladno
Video se připravuje ...

Zápas začíná zítra v 18 hodin a během dnešního dopoledne na něj zbývalo pouze 700 lístků. Dá se tedy očekávat, že bude utkání vyprodané. „Pokud to tak bude, bylo by to fantastické,“ dodal hvězdný majitel, jenž vyprodal tehdejší Sazka Arenu už v roce 2004.

„Ale rozhodně si nemyslíme, že výhra přijde sama. A hlavně se musíme vyvarovat toho, abychom jenom koukali na to, co předvede Jarda. Musíme hrát i my všichni ostatní a ne koukat,“ má jasno kapitán Pavel Patera.

Veškeré další informace o zápase včetně rozhovoru s Romanem Červenkou si přečtěte v zítřejším vydání deníku Sport

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud