23. října 2012 • 13:12

POTVRZENO: Jágrův stav se lepší, večer nastoupí proti Kometě!

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Tak přece jen přichází dobrá zpráva, večerní hokejový bonbónek v podání Kladna s Kometou naplno prožije i Jaromír Jágr. Podle informací iSport.cz se hvězdný útočník Rytířů domluvil s trenéry a zahraje si dávno dopředu vyprodaný šlágr 15. kola v pražské O2 Areně.



Čtyřicetiletého veterána zlobí od minulého týdne nepříjemné bolesti, které mu brání v pohybu na ledě. Ve čtvrtečním utkání v Karlových Varech se zranil během první třetiny a utkání nedohrál. Po čtyřech dnech volna bez bruslení v pondělí absolvoval trénink, ovšem jen ve žlutém dresu a bez zapojení do týmových cvičení.

A mrzutě odpovídal na téma svého zdravotního stavu: „Pořád mě to bolí. A nemůžu říct, že by se to lepšilo. Mrzí mě to, ale spíš to vypadá, že hrát nebudu. Udělám maximum, abych nastoupil, ale teď to nevidím. Abych tam chodil na chvíli, to akorát budu zabírat místo jiným. Ne, to nemá cenu. Je to škoda. Netvrdil jsem, že s Kometou půjde o zápas roku, ale o speciální utkání určitě. Věřte mi, že kdybych jen trochu mohl, tak jdu,“ ujišťoval.

Jágrovi během včerejška i dneška pomohli kluboví fyzioterapeuti, dnes po poledni se chystal i za vyhlášeným znalcem lidského těla docentem Pavlem Kolářem.

A kolem čtvrté si to zamíří také do pražské Libně…

Jágr ukazuje, jak správně vyslovovat „tak určitě“
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr s Martinem Strakou na mistrovství světa v Itálii v roce 1994
Jaromír Jágr s Martinem Strakou na mistrovství světa v Itálii v roce 1994

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud