7. listopadu 2012 • 14:57

Jágr založil na facebooku hokejovou rodinu! Chce se bavit i o pyramidách

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete si promluvit s Jaromírem Jágrem? Na facebooku nyní máte velkou šanci, protože fenomenální hokejista je na sociálních sítích čím dál víc aktivní. Na svém profilu se nezdráhal mluvit o změně ve svém osobním životě po rozchodu s přítelkyní Innou Puhajkovou. A nyní se chystá vytvořit se svými příznivci velkou virtuální hokejovou rodinu.



Jágr nechce řešit pouze hokej, ale i další věci spojené s běžným životem. Tato myšlenka se samozřejmě obrovsky chytla a obyčejní lidé jsou jedině PRO!

Jaromír Jágr dnes v brzkých ranních hodinách na svůj facebook napsal: "Děkuji všem za vaše názory, rady a snahu pomoct člověku, který má problémy a necítí se ve své kůži. Vážím si toho. Mám pocit, že se tady sešli hodní, inteligentní lidé, kteří nejsou k druhým lhostejní. Z toho mám radost a to je pro mě nejdůležitější," líčil Jágr své pocity.

"Chtěl bych, aby tato stránka neřešila jen mě a hokej, ale aby řešila i jiné věci spojené s naším životem. Být prostě taková velká, HOKEJOVÁ RODINA, jaký máte názor? Je to jen nápad," uzavřela hokejová osmašedesátka svůj příspěvek, po kterém se rozjela obrovská lavina příspěvků, jakou možná ani samotný Jágr nečekal.

Jágr si na Facebooku začíná tvořit svoji hokejovou rodinu...Foto Facebook (Jaromír Jágr Official)

Za necelých osm hodin mu jeho příspěvek olajkovalo téměř 1800 lidí. Pod ním se objevilo dalších pět set komentářů. Vskutku početná hokejová rodina.

A jak lidé na Jágrovo profilu diskutovali? Z 99% byli z jeho nové myšlenky nadšeni. Když už se našel nějaký "rejpal", Jágr vtipně zareagoval.

Například na příspěvek Slavka Božkova, který si Jágra dobíral, že píše hodně překlepů, legendární hokejista odepsal: "Já vím, ale...iPad, to někdy píse samo...:)."

Jelikož svůj nejnovější příspěvek kladenský útočník zakládal někdy kolem páté hodiny ranní, jeho poslední reakce zněla následovně: "Rodinko, jdu si na chvilku lehnout, musím odpoledne na trénink. Hezkou zábavu v práci (a kdyby na vás šéf křičel, tak neposlouchat)," vtipkoval.

Pak nadhodil další okruh na diskuzi s fanoušky. "Večer vymyslíme nějaké zajímavé téma. Třeba co si myslíte o pyramidách, to mě vždy zajímalo," uzavřel dnes brzy ráno Jágr a dalších padesát členů jeho nové hokejové rodiny mu dalo "like"...

Jaromír Jágr při utkání v Karlových Varech
Jaromír Jágr při utkání v Karlových Varech

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud