22. prosince 2012 • 06:00

1000 KOL EXTRALIGY: Ve Zlíně se místo hokeje boxovalo

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

5. UDÁLOST | Něco takového extraliga nezažila. Nervózní zápas mezi hokejisty Zlína a Sparty s řadou potyček a vyloučení, vyvrcholil ve 46. kole na začátku poslední třetiny v hromadnou bitku. Sudí rozdali rekordních 439 minut. Chybělo málo a duel se kvůli malému počtu hráčů na obou stranách nedohrál. V jednu chvíli seděli na střidačce hostů pouze tři hokejisté! Pražané nakonec odjížděli s porážkou 1:4.



Tohle vážně nebyla slušivá tvář extraligy. Rozhodčí rozdali hned 14 trestů do konce utkání. Erupci násilí odstartoval v 15. minutě Vlachův atak na Hromase, který se u mantinelu pokoušel o protisměrnou kličku. Obrovitý mstitel Zbyněk Hrdel si drobného centra našel u mantinelu, shodil rukavice a bušil do něj hlava nehlava. Tím pro něj zápas skončil a pro zraněného Vlacha rovněž.

Druhý trest do konce zapasu vyfasoval domácí bek Švrček, který si v obranném pásmu počkal na pronikajiciho Hanzlíka a poslal jej rukama k ledu. A už to jelo!

Na férovku se poprali Podlešák s Linhartem, které vyprovokoval Phillipův zákrok na Köhlera. Rvaček přibývalo, střídačky řídly. Diváci zírali, jak se místo hokeje boxovalo. Asi nejvíce zůstal v paměti tvrdý a zákeřný úder Kučného na Výborného poté, co už rozhodčí bitku ukončil. Prý za slovní provokace.

Zítra: Největší gólová přestřelka

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud