Michal Koštuřík
28. března 2013 • 13:08

Talentovaný zlínský útočník Honejsek letos dohrál, musí na operaci

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejhorší možný scénář se naplnil, útočník Antonín Honejsek má po sezoně! Ve druhém semifinále s Třincem si vykloubil rameno a do play off už nezasáhne. Čeká ho operace. „Je to velká ztráta, Tonda dával góly a svým bruslením byl pro obranu soupeře nepříjemný,“ posteskl si trenér Rostislav Vlach.



Jednadvacetiletý křídelník se zranil ve druhé třetině po nezaviněném střetu s obráncem Josefem Hrabalem. Kouč se původně domníval, že nepůjde o nic vážného. „Už během sezony měl to rameno vyskakovací. Za den nebo dva se mu vrátilo do původní polohy a mohl zase hrát. Myslel jsem si, že to bude i tento případ,“ líčil. Jenže dnešní dopolední sonografické vyšetření ukázalo, že je potřeba operace.

Honejsek se ještě drží posledního kousku naděje, dnes odpoledne vyrazil do Olomouce za specialistou Radomírem Holibkou. „Nemalujme čerta na zeď, třeba s tím půjde něco dělat,“ doufal. Šance, že by zasáhnul do hry je však minimální.

Zlín bude s námahou skládat sestavu pro sobotní třetí duel série (zatím 1:1 na zápasy). Mimo hru je totiž také další mladý dravec Petr Holík, jemuž zabrání ve startu bolavá třísla. Nejdřív bude k dispozici v úterý na šestý zápas.

„K bruslení zdravá třísla potřebuje, nemůže se odrážet jednou nohou,“ sdělil Vlach. Nejistý je i start třetího útočníka Bedřicha Köhlera. „Je varianta, že nastoupíme se třemi útoky,“ dodal kouč. 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud