5. ledna 2014 • 17:25

Bednářovi tleskalo 11 tisíc lidí, ale vytočila ho porážka

Autor: tej, zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Den oslav nakonec skončil chmurně. Hokejová Slavia v rámci dvacátého domácího zápasu letošního roku oslavila také dvacátou sezonu v extralize. Kromě toho byl oceněný kanonýr Jaroslav Bednář, který vstoupil do Klubu hokejových střelců deníku Sport. Třinečtí na nic z toho ovšem nedbali, domácí rozcupovali v poměru 4:1.



MATCH OVERVIEW LEGACY
5. 1. • 15:00
HC Slavia Praha
HC Slavia Praha
1:4
ONLINE
5. ledna
15:00
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
Góly

Domácí: 38:37. Kolařík

Hosté: 04:38. Květoň, 37:32. Roth, 47:52. Orsava, 56:10. Bonk

Sestavy

Domácí: Furch – Holub, Kadlec, Wharton, Kolařík, Štich, Valach, Knot – Krenželok, Žejdl, Bednář – Tomica, V. Růžička, Jelínek – J. Doležal, Sklenář, Skokan – Poletín, Klhůfek, Stránský

Hosté: Hrubec – Galvas, Roth, Linhart, Hrabal, Roupec, Krejčí, Foltýn – Adamský, Polanský, Martin Růžička – Varaďa, Bonk, Orsava – Rákos, Petrek, Květoň – Polák, Hrňa, Matuš – Marek Růžička

Rozhodčí

Čech, Mikula – Frodl, Charvát

Stadion

Návštěva

11 352 diváků

Křišťálový puk od zástupce deníku Sport i dres s číslem 500 od představitelů Slavie. To vše si před nedělním utkáním Slavie převzal kanonýr Jaroslav Bednář. Za svou kariéru totiž stihl odehrát 500 zápasů v elitní lize a nasbírat celkem 250 gólů jak v nejvyšší soutěži, tak v reprezentaci.

Jaroslav Bednář dostal před utkáním s Třincem křišťálový puk od zástupce deníku Sport
Video se připravuje ...

Do vysočanské O2 arény dnes dorazilo více než 11 tisíc fanoušků. Klub je kromě oslav totiž nalákal také na vstupné za dvacku. Oslavy tak vypadaly nadějně, ovšem pouze do začátku zápasu. Třinečtí totiž neměli žádné slitování a trestali každou chybu. Dvě branky z přesilovky, jedna dokonce v oslabení. Výsledek 4:1 mluví sám za sebe.

Lístek za dvacku přilákal do ochozů O2 areny spoustu diváků
Lístek za dvacku přilákal do ochozů O2 areny spoustu diváků

„Náš výkon neodpovídal tomu, abychom si zasloužili tři body. Musíme pogratulovat Třinci, po všech stránkách nás přehrál. Nasazením, srdcem, produktivitou. Musíme si uvědomit, že na jeden zápas se nevyhrává! Předvedeme výborný výkon proti Plzni, ale potom přijde tohle,“ říkal rozzlobený Bednář.

Toho vytočilo především to, jak celý tým k zápasu přistoupil. „Je to čistě v srdíčku. Nemůžeme se vymlouvat na nic jiného. Hrajeme super, ale hned další dva tři zápasy na sebe jen čumíme. To není poprvé, co se stalo. Soupeř nás jasně přebruslil, to je realita. Nad tím se musíme zamyslet. Přijde tolik lidí, a místo toho, abychom si toho vážili a nechali tam všechno, tak se necháme seřezat a ještě si dát góly. To je hodně špatně!“ chrlil ze sebe kanonýr, který porážky nesnáší.

Zvlášť, když ji vidí tolik fanoušků, kteří jinak do slávistického chrámu v takovém počtu nechodí.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud