29. ledna 2014 • 13:35

S kamerou v patách: Jak vypadá zápasový den hokejistů Slavie

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zajímá vás, jak vypadá den profesionálního hokejisty v den zápasu? Jak se hráči připravují na utkání, co všechno absolvují od rána až po začátek duelu, jak to vypadá v kabině... Hokejová Slavia se rozhodla, že umožní fanouškům nahlédnout právě do míst, kam se většina příznivců nedostane.



S pomocí kamery umístěné na hlavě nejmladšího člena slávistické sestavy Ronalda Knota se můžete podívat, jak vypadal den svěřenců Vladimíra Růžičky 24. ledna letošního roku, kdy Pražané hráli na ledě Komety Brno.

Jak se na hodiny strávené s kamerou na čele dívá slávistický benjamínek? "Myslel jsem, že mě to bude nějak limitovat, ale za chvíli už jsem o tom nevěděl s snažil se chovat co nepřirozeněji," říká devatenáctiletý obránce.

Několik poznámek si však od zkušenějších spoluhráčů na svůj netradiční doplněk vyslechnout musel.

"Kluci si z toho nejprve dělali srandu, ale poté už to brali jako super věc, jak něco udělat pro fanoušky. Trenéři už z toho tolik nadšení nebyli. Spíš mi říkali, abych se víc soustředil na zápas," dodává Knot.

Na závěr je třeba říct, že Slavia si z pekelného brněnského prostředí odvezla bod za prohru 3:4 po samostatných nájezdech.

VIDEO: Jak vypadá zápasový den hokejistů Slavie

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud