31. března 2014 • 04:30

Střelec v náruči brankáře Olomouce! Geniálně mu přihrál na gól

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Prvoligové Olomouci se zatím v baráži daří, po dvou výhrách a jedné porážce je na druhé příčce, která zajišťuje postup do extraligy pro příští ročník. A ve třetím utkání porazila Kladno, i když měla chvilkami namále. Parádní přihrávkou na čtvrtý gól se však neblýskl žádný útočník, ani obránce, ale brankář Tomáš Vošvrda.



MATCH OVERVIEW LEGACY
30. 3. • 18:10
HC Olomouc
HC Olomouc
4:2
ONLINE
30. března
18:10
Rytíři Kladno
Rytíři Kladno
Góly

Domácí: 05:35. Cartelli, 35:59. Ostřížek, 46:17. Vodný, 59:38. Kucharczyk

Hosté: 49:13. Hořava, 58:09. Patera

Sestavy

Domácí: Vošvrda (Halász) – Cartelli, Jaroměřský, Houdek, Ondrušek, Drtil, Staněk, Kadela, Rašner – Kucharczyk (C), Ostřížek, Selingr – Pekr, Rác, Vodný – Marosz, Knotek, Herman – Jergl, Králík, Švaňhal.

Hosté: Chábera (Cikánek) – Růžička, Majeský, Procházka, Gutwald, Kolařík, Černošek – Tenkrát, Dragoun, Hořava M. – Dalecký, Zagrapan, Bílek – Rudovský, Patera (C), Eberle – Strnad, Macháč, Kuchler – Havlíček.

Rozhodčí

René Hradil, Vladimír Pešina – Jiří Gebauer, Vít Lederer

Stadion

Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst.

Hokejová baráž je v plném proudu a Olomouc zatím všechny překvapuje. Po výhře nad Kladnem se olomoučtí hokejisté posunuli na druhé místo v tabulce a jsou postupu o kousek blíž. Utkání s Kladnem ovšem nebylo zcela jednoznačné.

Ještě v deváté minutě třetí třetiny vedla Olomouc 3:0. V 10. minutě se ovšem podařilo skórovat Hořavovi, kapitán hostí Pavel Patera dokonce dvě minuty před koncem zápasu snížil na rozdíl jediné branky. A k vyrovnání nebyli Rytíři daleko.

Olomoucký brankář Vošvrda si v barážovém utkání s Kladnem připsal asistenci
Video se připravuje ...

Veškeré kladenské naděje ovšem zhatil brankář Tomáš Vošvrda. Nejenže pochytal všechny další soupeřovy střely, ale zařídil gól na konečných 4:2. V power play totiž vyhodil kotouč do středního pásma, kde se ho ujal Radim Kucharczyk a bez potíží ho do prázdné brány zavěsil.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud