6. dubna 2014 • 21:30

Kde se tam vzal?! V Kladně přistál na ledě živý kohout, chytal ho sudí

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ VIDEO | Olomouc bojuje v baráži o postup do hokejové extraligy. V utkání s Kladnem oči všech přítomných diváků ovšem směřovaly na zcela odlišnou věc. Během komerční přestávky ve 26. minutě se na ledové ploše objevil živý kohout. Toho mají totiž olomoučtí hokejisté ve znaku.



Nezvyklou situaci museli rozhodčí řešit v 6. kole baráže mezi Kladnem a Olomoucí. Během komerční přestávky ve druhé třetině totiž někdo zřejmě hodil na led živého kohouta. Jak se tam dostal, skoro nikdo netuší. Většina lidí si ho totiž všimla až po nějaké chvilce.

Zmatené a rozklepané zvíře nakonec zvedl jeden z čárových rozhodčí a předal kolegům od časomíry, kteří jej zabalili do ručníku a uklidili do bezpečí. Záhadou zůstává, kdo ho na stadion pronesl a hlavně odkud nebohé zvíře na ledovou plochu hodil.

Barážový zápas mezi Kladnem a Olomoucí zpestřil kohout, který se objevil na ledové ploše
Video se připravuje ...

Kohout je totiž znakem olomouckých hokejistů a na kladenský zimák jeho živou podobu zřejmě pronesl nějaký jejich fanoušek. Paradoxně tím však týmu tak trochu uškodil.

Olomouc v té době vedla suverénně 3:0, Kladno však od té doby postupně dokázalo vyrovnat až na 4:4. Možná by hostující fanoušci mohli zapřemýšlet, zda jim tento "maskot" nenosí spíš smůlu...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud