6. dubna 2014 • 21:36

Zlínský hrdina Kašík musel chytat nejen puky. Spadla na něj branka!

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zlínský brankář Libor Kašík se poprvé v semifinálové sérii s Třincem postavil do branky až ve třetím utkání a měl se co ohánět. Skvělými zákroky si vychytal čisté konto a Zlínu zařídil první výhru v letošním semifinále. Během zápasu na něj ovšem nelítaly jenom puky. Poradit si musel i s brankou.



MATCH OVERVIEW LEGACY
6. 4. • 16:10
PSG Zlín
PSG Zlín
2:0
ONLINE
6. dubna
16:10
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
Góly

Domácí: 20:36. Matějíček, 59:56. Veselý

Hosté:

Sestavy

Domácí: Kašík (Štůrala) – Horák, Marušák, Urbanec, Kotvan, Řezníček, Matějíček – Köhler, Leška, Balaštík – Veselý, Čajánek, Honejsek – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, Holík, Okál – P. Sedláček.

Hosté: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Nosek, Linhart, Zíb, Trončinský, Matyáš, Foltýn, Roth – Adamský, Polanský, M. Růžička – Polák, Bonk, Orsava – Rákos, Matuš, Květoň – Hrňa, Peterek, Rufer.

Rozhodčí

Minář, Šír – Barvíř, Blümel

Stadion

ZS Luďka Čajky

Návštěva

5401 diváků

Poprvé v semifinálové sérii s Třincem se postavil do branky a hned se mu podařilo výrazným dílem zařídit Zlínu výhru. Brankář Libor Kašík totiž vychytal 27 střel a za svá záda nepustil ani jednu. Každou třineckou střelu měl perfektně přečtenou a puky odklízel jeden za druhým. Některé věci ovšem nečekal ani on.

V 56. minutě se totiž za jeho zády přetlačoval Polanský s Köhlerem. Zlínský obránce byl v souboji natolik důsledný, až zapomněl kde stojí brána. Svého protivníka na ní totiž natlačil tak silně, až jí oba shodili na zlínského brankáře Kašíka. Ten útok brankou zezadu nečekal, a tak mu nezbylo nic jiného, než se pod ní schovat a doufat, že ho nezraní.

Libor Kašík kromě střel třineckých hokejistů likvidoval i padající branku
Video se připravuje ...

Přestože si po celé situaci musel protáhnout nohu, naštěstí se mu nic nestalo a Köhler tak může děkovat štěstěně. Zlín nakonec těsný výsledek uhlídal, ke konci se ještě trefil do prázdné brány. Výsledkem 2:0 tak snížil stav série a v pondělí se pokusí ji srovnat.

SESTŘIH: Semifinále hokejové extraligy, Zlín - Třinec 2:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud