10. dubna 2014 • 13:40

Němce pustili z nemocnice, ráno už šel na led. Kdy bude hrát?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle bylo hodně ošklivé. Zákrok sparťana Tomáše Rachůnka na Vojtěcha Němce z Komety vyvolal spoustu emocí. Brněnský střelec už aspoň ve středu opustil nemocnici a hned ve čtvrtek ráno se zkoušel projet po ledě. Kdy by se ale mohl vrátit do sestavy, zatím není jasné.



V pondělním čtvrtém semifinále měl Němec i výpadek paměti. „Ale jen ze zápasu, kdy jsem dostal ránu. Asi tak půl hodiny před tím. Jinak si pamatuji všechno. První den po zranění byl krušný, ale teď už je to lepší. Už jsem to byl zkusit na ledě. Není to úplně ono, ale snad to bude dobré,“ říká nejproduktivnější útočník Komety na klubovém webu.

Podívejte se na zákrok Hanzlíka na Pecha a Rachůnka na Němce
Video se připravuje ...

Na brutální Rachůnkův zákrok se podíval, ale jen jednou. „Jen jednou jsem se na něj koukl. Dostal jsem ránu přímo na hlavu. Je jasné, že to nemohlo dopadnout jinak. Možná zaplať pánbůh, že to nějak neodnesla páteř. Ale už je to za mnou a já se chci dívat do budoucnosti,“ dodává Němec.

A do semifinálového boje by se chtěl zapojit co nejdříve, ale jestli to bude dnes, v sobotu nebo případně ještě později, není jasné.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud