10. dubna 2014 • 22:19

Třinecký gólman předvedl lachtana. Střelu vyrazil kuriózním zákrokem

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ VIDEO | Třinecký brankář Šimon Hrubec pravidelně baví diváky při děkovačkách. Kuriózní situaci ovšem dokáže připravit i během hry. V pátém semifinálovém utkání se Zlínem totiž dokázal vyrazit jednu ze střel helmou, kterou si puk ještě několikrát nadhodil.



MATCH OVERVIEW LEGACY
10. 4. • 17:20
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
3:4
ONLINE
10. dubna
17:20
PSG Zlín
PSG Zlín
Góly

Domácí: 29:05. Polák, 33:41. Květoň, 46:24. Martin Růžička

Hosté: 13:33. Honejsek, 44:01. Melenovský, 45:40. Marušák, 66:20. Kotvan

Sestavy

Domácí: Hrubec (Šimboch) – Galvas, Nosek, Linhart, Trončinský, Zíb, Roth, Foltýn, Matyáš – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rufer, Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek (A), Matuš. Trenér: Jiří Kalous.

Hosté: Kašík (Štůrala) – Zámorský, Kotvan, Horák, Marušák, Řezníček, Matějíček, Urbanec – Veselý, Čajánek (C), Honejsek – Köhler, Leška (A), Balaštík – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, Holík, Okál – Sedláček. Trenér: Rostislav Vlach.

Rozhodčí

Fraňo, Pešina – Gebauer, Lederer

Stadion

Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst)

Návštěva

5032 (97% kapacity stadionu) diváků

Šimon Hrubec až moc dobře ví, jak třinecké fanoušky pobavit. Během každé děkovačky vymýšlí různé originální scénky. Někdy ovšem nemusí ani nic vymýšlet, aby ukázal nějakou povedenou taškařici. To se mu povedlo i v pátém semifinálovém utkání se Zlínem.

Šimon Hrubec předvedl proti Zlínu parádní lachtaní zákrok
Video se připravuje ...

V 57. minutě za nerozhodného stavu 3:3 dokázal zneškodnit nebezpečnou zlínskou střelu. Ondřej Veselý se totiž ocitl s kotoučem nikým nehlídaný před bránou a bez váhání vystřelil. Hrubec puk pouze vyrážečkou nadhodil na sebe, a tak puk párkrát trefil přilbou, než ho uklidil do bezpečí. Divákům tak připomněl lachtaní hrátky s míčkem.

Tento zákrok sice poslal utkání do prodloužení, třineckým hokejistům však stejně nepomohl. V 67. minutě se totiž za Hrubcova záda trefil Oldrich Kotvan a rozhodl tak o výhře pro Zlín. Ten v sérii vede 3:2 a v příštím zápase pozve Třinec na svém ledě.

SESTŘIH: Semifinále hokejové extraligy, Třinec - Zlín 3:4 v prodloužení
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud