14. dubna 2014 • 12:29

Jágr po sestupu Kladna: Nezbyde mi nic jiného, než všechno překopat

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V nočním duelu hokejistů New Jersey proti Bostonu znovu Jaromír Jágr předvedl povedený výkon. Zvládl to i přesto, že těsně před startem utkání se dozvěděl, že jeho Kladno nezvládlo duel s Olomoucí a pro příští sezonu bude hrát jen první ligu.



Přitom Kladno v důležitém zápase začalo více než dobře. Už v 5. minutě díky gólum Kuchlera, Machače a Hořavy vedlo 3:0. Jenže houževnaté mužstvo Olomouce sebralo síly a předvedlo mocný obrat.

„Když jsem odjížděl na zápas, tak Kladno vedlo 3:0. Když jsem ale přijel do haly a zjistil jsem, že prohráli 3:5, tak jsem byl hodně naštvaný. Takový je život, nedá se nic dělat,“ řekl bodový lídr Devils v sezoně v rozhovoru pro Český rozhlas.

Po nevydařené sezoně se tedy čekají v klubu změny, a to potvrdil i sám Jágr. „Nic jiného mi nezbude, než vše překopat. Nevím, jestli je úplně stoprocentní, že budeme hrát 1. ligu, ale asi to tak dopadne. Musí se udělat velké změny,“ popisoval situaci Jágr.

Jágrův start na MS zatím nejistý

Sezona v zámoří sice Jágrovi už skončila, přesto je stále možné, že se veterán představí na mistrovství světa v Minsku. Už v pátek se Růžička bývalému parťákovi z Nagana dovolal, ale o startu dvaačtyřicetileté hvězdy bude možná jasněji až v příštích dnech.

"Víceméně jsme si nic neřekli, tento týden si zavoláme. Jen se ozval, že si dáme vědět. Já jsem mu říkal, ať si to všechno promyslí, jak na tom bude zdravotně," řekl Růžička ČTK a serveru hokej.cz. V době, kdy dvojnásobný mistr světa a olympijský vítěz z Nagana s Růžičkou mluvil, měl před sebou ještě páteční duel s Islanders a nedělní s Bostonem.

SESTŘIH: Baráž o hokejovou extraligu, Olomouc - Kladno 5:3
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud