18. dubna 2014 • 04:40

Hon na brněnského Němce pokračuje. Po Spartě ho zranili i ve Zlíně!

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brněnský útočník Vojtěch Němec to v play off hokejové extraligy nemá vůbec lehké. Lídr bodování ve vyřazovací části je totiž trnem v oku protivníkům a nejčastějším cílem tvrdých zákroků. Zranění si odnesl během série se Spartou, ve finále to však není o nic lepší.



MATCH OVERVIEW LEGACY
17. 4. • 18:20
PSG Zlín
PSG Zlín
3:0
ONLINE
17. dubna
18:20
HC Kometa Brno
HC Kometa Brno
Góly

Domácí: 6:27. Marušák, 14:40. Balaštík, 35:55. Honejsek

Hosté:

Sestavy

Domácí: Kašík (Štůrala) – Zámorský, Kotvan, Horák, Marušák, Řezníček, Matějíček – Veselý, Čajánek, Honejsek – Köhler, Leška, Balaštík – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, Holík, Okál – P. Sedláček

Hosté: Trvaj (Čiliak) – Žižka, Miller, Kempný, Kováčik, Dlapa, Kuboš, Dujsík – Pivko, Čermák, Zohorna – Káňa, Němec, T. Svoboda – J. Hruška, Koreis, J. Svoboda – Burian, Mrázek, Vondráček – Raška

Rozhodčí

Šindler, Jeřábek – Gebauer, Lederer

Stadion

ZS Luďka Čajky

Návštěva

7 000 (vyprodáno) diváků

Být nejproduktivnějším hráčem v play off hokejové extraligy má i své stinné stránky. Nejen, že si tohoto hokejisty všímá mnohem více obránců, je navíc také častým terčem faulů. Přesně takový úděl má letos útočník Brna Vojtěch Němec. A odnáší to i ve finále.

V semifinále se Spartou do něj ošklivě vrazil Tomáš Rachůnek. Němce museli z ledu odvézt do nemocnice. Dal se do kupy, i přes varování lékařů se vrátil už do sedmého semifinálového utkání. Jenže atakem Rachůnka nic nekončilo. Brno postoupilo a Němec zažil horké chvilky i v utkání se Zlínem.

Vojtěch Němec první finále proti Zlínu po opakovaném krosčeku nedohrál
Video se připravuje ...

Během prvního utkání finálové série se Zlínem se na začátku třetí třetiny nepěkně srazil s Pavlem Kubišem. Zlínský útočník do ležícího Němce ještě nenápadně vrazil hokejkou, čehož si rozhodčí nevšiml, a tak nevylučoval. Na první pohled obyčejný faul, pro brněnského útočníka ovšem další problém.

S problémy se dostal na střídačku, odkud vzápětí putoval do kabiny. První zprávy o jeho zdravotní stavu? Pohmožděné rameno. Kometa může jen doufat, že se dá co nejdříve do kupy. Kvůli zranění ramene totiž přišla už o Jana Hanzlíka.

Své hvězdy potřebuje Brno nyní jako sůl. V prvním finálovém utkání totiž nestačilo na Zlín, kterému nevstřelilo žádnou branku a naopak dostalo hned tři. V sérii tak prohrává už 1:0.

SESTŘIH: Finále hokejové extraligy, Zlín - Kometa Brno 3:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud