19. dubna 2014 • 04:58

Kouč Komety poslal bitkaře. Tohle na nás neplatí, mávl rukou Kubiš

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sto vteřin do konce, vhazování ve zlínské třetině. Na ledě se najednou zjevuje brněnský zadák Ryley Miller, jenž do té doby neodehrál ani vteřinu. Cíl jeho krátké mise je zřejmý. Poprat se. Tímto zadáním jej pověřil trenér Vladimír Kýhos.



MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 4. • 18:20
PSG Zlín
PSG Zlín
3:0
ONLINE
18. dubna
18:20
HC Kometa Brno
HC Kometa Brno
Góly

Domácí: 15:14. Veselý, 39:24. Honejsek, 54:04. Honejsek

Hosté:

Sestavy

Domácí: Kašík (Štůrala) – Zámorský, Urbanec, Kotvan, Marušák, Řezníček, Matějíček – Veselý, Čajánek, Honejsek – Köhler, Leška, Balaštík – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, Holík, Okál – P. Sedláček

Hosté: Čiliak (Trvaj) – Žižka, Dujsík, Kempný, Kováčik, Dlapa, Kuboš, Miller – Pivko, Čermák, Vondráček – Káňa, Němec, T. Svoboda – J. Hruška, Koreis, J. Svoboda – Burian, Mrázek, Raška – Novotný

Rozhodčí

Fraňo, Pešina – Barvíř, Blümel

Stadion

ZS Luďka Čajky

Návštěva

7 000 (vyprodáno) diváků

Kouč, jemuž v předchozí sérii se Spartou vadilo, že mu soupeř najížděl do klíčového muže Vojtěcha Němce, nachystal podobný režim. Jako odplatu Zlínským za to, že brněnský forvard nedohrál čtvrteční part.

Ostrý Kanaďan si vyšlápl na Pavla Kubiše, jenž se také neštítí fyzických střetů. Rvačka trvala chvíli, Miller vyhrál. Žádný velký tanec a přehlídka ztracené krve se nekonala. Kýhos posléze při cestě na rozhovor do televize sklidil ovace od kotle brněnských fans, za ním jdoucí Rostislav Vlach si vyslechl naopak narážky.

Několika ranami počastovaný Kubiš se po šavlovačce s Millerem usmíval. „On tam na mě něco štěkal už při buly. Bylo to rychlé, dostal jsem ránu, mám odřený nos. V klidu…“

Na konci druhého finálového zápasu se porval Miller s Kubišem
Video se připravuje ...

Sám neměl moc šancí bojovat, sudí učinili rozvíjejícímu se excesu přítrž. „Jedna mi přistála, tak jsem se začal bránit. Dal jsem jen ruce před obličej, ani jsem nestihl sundat rukavice, on už je měl dávno dole, chytil mě a šel do mě. Chtěl mě asi rozhodit. Sám hraju důrazně a počítám s tím, že když nějakou ránu rozdám, musím ji i přijmout,“ pokračoval Kubiš.

Necítil ani náznak zášti. „Hraje se play off a tyhle věci k tomu patří. Ať si řvou a jdou po nás. My to neřešíme, jdeme si trpělivě za svým cílem a soustředíme se jen na sebe. Když nás oni budou řezat, my je taky. Je to finále,“ zůstával Kubiš nad věcí.

Tvrdší způsoby od Komety čekal. „Asi s tím potřebovali něco udělat. Nedali dva zápasy gól, byli nuceni cosi změnit, zastrašit nás. Ale na nás to neplatí, my jsme semknutí. Tohle nás nerozhodí,“ vzkázal Kubiš do brněnského tábora.

Zlín si ve druhém extraligovém finále v pohodě pohlídal výhru 3:0 a neutrpěl žádnou újmu na zdraví, která by stála za řeč.

SESTŘIH: Finále hokejové extraligy, Zlín - Kometa Brno 3:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud