23. dubna 2014 • 14:42

Na finále za 900 korun. Zlín zdražil, přesto hned vyprodá stadion

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyberte kasičku, stoupněte si do fronty – a modlete se, ať neodejdete s prázdnou. Ve Zlíně startuje zítra ráno předprodej na páteční pátý duel finálové série hokejové extraligy s brněnskou Kometou, na pokladnách bude jen pár stovek vstupenek. A za výrazně vyšší cenu než kdy v minulosti.



Sezení vyjde na 700 až 900 korun. „Hrajeme doma za stavu 3:1 na zápasy a cítíme obrovskou podporu lidí, kteří se při rezervaci vstupenek ani neptají na cenu. Prostě nás chtějí podpořit. Toho si velmi vážíme,“ vysvětlil jednatel klubu Patrik Kamas.

Je jisté, že všechny lístky v mžiku zmizí v kapsách těch nejrychlejších. Málokdo si chce nechat ujít možnost vidět korunovaci nových šampionů, ke které dojde v případě vítězství domácích nad Kometou. „Tohle není automatická každoroční záležitost. I když jsme zdražili lístky, myslím, že bychom vyprodali stadion s dvojnásobnou či trojnásobnou kapacitou,“ nepochyboval Kamas.

Fanoušci podporují Kometu i ve finále, kde se jí zatím příliš nedaří
Fanoušci podporují Kometu i ve finále, kde se jí zatím příliš nedaří

V prvních dvou finálových bitvách na stadionu Luďka Čajky přitom držel klub ceny dole. „Měli jsme je nižší než na Kometě a dokonce jsme byli terčem dotazů, proč máme tak levné lístky. Teď nás chce podpořit velké množství lidí a jsou ochotní akceptovat i zvýšené vstupné,“ shrnul jednatel.

Finále vykompenzuje Zlínu ekonomickou bilanci z méně atraktivní čtvrtfinálové série s hradeckým Mountfieldem. Ta byla ztrátová. Lístky stály výrazně méně, v hledišti bylo jen lehce nad pět tisíc lidí. To vše se promítlo do konečného finančního efektu.„Tržby byly mnohem nižší, nepokryli jsme z nich de facto ani náklady,“ informoval Kamas. V pátek klub na vstupném nepochybně vydělá. A to minimálně milion.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud