28. dubna 2014 • 09:25

Hradec si pojistil Kudrnu a hlásí první dvě posily: Slováka a Skokana

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení extraligových hokejistů Hradce Králové zveřejnilo jména dvou nových posil: východočeský klub angažoval slovenského obránce Tomáše Slováka, do útoku přichází jeho krajan Dávid Skokan. Novou smlouvu s Mountfieldem podepsal forvard Jaroslav Kudrna. Klub to oznámil na svém oficiálním webu.



Slovák i Skokan působili v právě končící sezoně v extralize; Slovák hrál za Plzeň a Skokan hájil barvy Slavie. "Tomáš je obránce, kterého jsme hledali především do přesilovkové formace. Má kvalitní střelu a dovede podpořit ofenzivu," uvedl generální manažer Aleš Kmoníček na adresu hráče, který loni slavil s Plzní mistrovský titul.

Hradečtí si hodně slibují i od Skokana. "Pevně věříme, že jeho herní styl, variabilita, kvalitní bruslení i zakončení nám pomůže zvýšit produktivitu," řekl Kmoníček.

Zároveň uvedl, že dalším hráčem, který v klubu nebude pokračovat, je Tomáš Harant. Už po skončení sezony Východočeši zveřejnili, že ze základního kádru nadále nepočítají s Františkem Ptáčkem, Josefem Marhou, Martinem Podlešákem, Lukášem Květoněm nebo Jakubem Langhammerem.

Hradec Králové zahajuje letní přípravu již dnes, společně s hlavním trenérem Peterem Draisaitlem ji povede i nadále asistent Jiří Kučera. "S Jirkou jsme na všem domluveni, takže by podpis dodatku měla být již jen formalita," dodal Kmoníček.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud