22. července 2015 • 06:00

ONLINE: Sledujeme všechny přestupy v hokejové extralize

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na přestupovém poli v hokejové extralize. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE.



Vše, co potřebujete vědět o dění na přestupovém poli v hokejové extralize. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše sledujeme ONLINE.

ÚTERÝ 1. ZÁŘÍ

Útočník Lukáš Žejdl se krátce před začátkem extraligy stal posilou Mladé Boleslavi. Čtyřiadvacetiletý hráč přichází do středočeského klubu na hostování do konce roku z Třince.

"Je to šikovný a tvořivý centr výrazných parametrů, jakého dnešní hokej potřebuje a vyžaduje," uvedl sportovní manažer Jaromír Látal v tiskové zprávě. "Bereme to jako rozšíření kádru a tak trochu reakci na zranění Pavla Musila," doplnil.

PÁTEK 28. SRPNA

Plzeň posílí slovenský reprezentační útočník Marcel Hossa. Nejlepší střelec Kontinentální ligy v sezoně 2009/10, který má za sebou i angažmá v zámořské NHL a v sezoně 2012/13 hrál za Lva Praha, se k týmu připojí v pondělí, kdy také nastoupí do přípravného zápasu proti Banské Bystrici.

"Jeho předností je tvrdá střela, výtečně bruslí. Má výborné přesilovky i oslabení. Zdobí ho dobrá defenzivní práce. Slibujeme si od něj to, že zvýší konkurenci v útoku a hlavně, že bude dávat góly. S tím máme v přípravě problémy," uvedl generální manažer Škody Martin Straka v tiskové zprávě.

PÁTEK 21. SRPNA

Do kádru hokejistů Komety Brno se po zúžení nevešli třiadvacetiletý obránce Ondřej Dlapa a o pět let starší útočník Tomáš Svoboda, který minulou sezonu hostoval ve Vítkovicích. "Dlapovi domluvil jeho agent týdenní zkoušku v Chomutově. Svoboda dostal na vybranou si najít jiné angažmá, nebo se pokusit probojovat zpět do kádru přes farmu v prvoligové Třebíči," řekl kouč hokejistů Komety Alois Hadamczik.

STŘEDA 22. ČERVENCE

Hokejisty Mladé Boleslavi posílí útočník Radim Hruška. Třicetiletý centr přichází do středočeského klubu na roční hostování z Karlových Varů. "Radim má díky svým fyzickým parametrům velmi dobrý tah na branku a taky je důrazný před ní," uvedl sportovní manažer Jaromír Látal na klubovém webu.

ČTVRTEK 8. ČERVENCE

Slovenský hokejový útočník Mário Bližňák bude i v příští sezoně oblékat dres Plzně, s níž se dohodl na pokračování spolupráce. Českou extraligu zvolil poté, co se nedohodl s bratislavským Slovanem, který bude opět hrát Kontinentální ligu. "O Máriovi se mluvilo v souvislosti se Slovanem. Nakonec dal přednost Plzni. Jsme za to rádi, čekáme, že bude tahounem naší produktivity. Určitě bude platnou součástí týmu hlavně v přesilovkách a na buly," uvedl v tiskové zprávě sportovní manažer Západočechů Tomáš Vlasák.

STŘEDA 24. ČERVNA

Hokejista Jakub Svoboda po osmi letech opět oblékne pardubický dres. Pětadvacetiletý útočník hrál v Pardubicích v sezoně 2006/07 v juniorské kategorii, nyní se vrací na roční hostování. Jeho posledním působištěm byl letos Zlín.

Hokejisty Zlína posílí čtyřiadvacetiletý brankář Petr Zavadil, který působil minulé dvě sezony ve francouzském druholigovém týmu HC Clermont Auvergne. Zavadil je odchovancem zlínského hokeje a uzavřel roční smlouvu. Doplní stávající dvojici brankářů, již tvoří Libor Kašík a Tomáš Štúrala.

PONDĚLÍ 22. ČERVNA

Liberečtí hokejisté pokračují v posilování na novou sezonu. Se severočeským klubem podepsal tříletou smlouvu obránce Martin Ševc. „Už před zahájením přípravného období jsem avizoval, že bychom rádi získali jednu posilu do našich obranných řad a Martin Ševc patřil mezi naše favority. Jsem rád, že veškerá jednání dopadla dobře a můžeme tohoto zkušeného hráče přivítat v naší organizaci,“ řekl sportovní ředitel Liberce Filip Pešán.

PÁTEK 19. ČERVNA

Marek Tomica a Jakub Sklenář budou v nadcházejícím ročníku Tipsport extraligy hájit barvy Pirátů Chomutov. Oba hráči podepsali na severu Čech roční smlouvy, do klubu přišli z pražské Slavie, která sestoupila do nižší soutěže. Informaci potvrdil klub.

STŘEDA 17. ČERVNA

Obránce Aleš Kranjc se stal novou posilou extraligového nováčka Chomutova. Třiatřicetiletý slovinský reprezentant, který nechyběl na letošním mistrovství světa v Česku, naposledy působil ve švédském Södertälje. S Piráty podle tiskové zprávy klubu uzavřel Kranjc roční smlouvu.

PONDĚLÍ 15. ČERVNA

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud