Pavel Bárta
19. září 2014 • 22:18

Sparta padla i ve Varech. Takhle to dál nejde, kál se kapitán Rolinek

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hráči karlovarského týmu se po vítězství 4:1 vraceli na led k první děkovačce této sezony, v kabině hostů však vládla tichá domácnost. Dusno i naštvanost prosakovaly ze šatny až ven zavřenými dveřmi, kterými dlouho nikdo nevycházel. Sparta potřetí za sebou prohrála, po čtyřech kolech má pořád tři body za úvodní výhru nad Plzní. Hůř na tom je po další ztrátě už jen Zlín, který stále nepoznal vítězství.



MATCH OVERVIEW LEGACY
19. 9. • 18:00
HC Energie Karlovy Vary
HC Energie Karlovy Vary
4:1
ONLINE
19. září
18:00
HC Sparta Praha
HC Sparta Praha
Góly

Domácí: 20:34. D. Hruška, 27:33. Harant, 43:12. R. Hruška, 49:20. Duda

Hosté: 39:21. Barinka

Sestavy

Domácí: Habal (Závorka) – Harant, Sičák, J. Tomeček, Redlihs, Šmach, Deyl, Dvořák – Vachovec, Kverka, Duda (C) – Pšurný, Balán (A), D. Hruška (A) – Štals, Skuhravý, V. Tomeček – Heizer, R. Hruška, Gorčík – Koblasa

Hosté: Novotný (Staňa) – Piskáček, Pilař (A), Barinka, Ďaloga, Hrbas, Polášek, Mikuš – Rolinek (C), Hlinka (A), Sabolič – Klimek, Pech, Kumstát – Přibyl, Cingel, Réway – Forman, Bahenský, Volek

Rozhodčí

Fraňo, Lacina – Pešek, Jelínek

Stadion

Návštěva

3185 diváků

„Odehráli jsme to stejně špatně jako dva předchozí zápasy. Třetí hodně špatné utkání, tak to nejde,“ utrousil kapitán Tomáš Rolinek. „Musíme začít od malých věcí. Věřím, že vítězství nás nakopne. Máme dobrý tým, jen musíme začít hrát jinak,“ dodal než se vydal k autobusu.

„Co k tomu mám říct?“ mračil se Jaroslav Hlinka. „Rozhodly přesilovky, dostali jsme v nich čtyři góly, jen jeden dali a neměli sílu na obrat. Ideální to teď není, takové chvíle však v sezoně jsou. Jen je blbé, že to přišlo na začátku. Ale není moc času na to, abychom věšeli hlavy, máme další trénink, v neděli derby,“ pokračoval.

Sparta se před sezonou zase hodně obměnila, i to je možná důvod, proč do sezony vstoupila tak těžkopádně. „Ale ani před rokem jsme neměli famózní vstup,“ připomněl Hlinka minulý ročník, kdy pražský tým padl ve druhém kole na ledě Chomutova a ze čtyř utkání vyhrál dvě. Tentokrát na tom je ještě o něco hůř.

„Samozřejmě jsme si to představovali jinak, ale máme před sebou dalších 48 kol. Musíme si to srovnat v hlavě, začít každý sám u sebe a spoustu věcí změnit. Doufáme, že příští zápas bude ten, kterým to zlomíme. Musíme se připravit, Slavia asi bude v lepším rozpoložení, ale v derby je to možná jedno,“ uzavřel Jaroslav Hlinka.

SESTŘIH: 4. kolo extraligy, Karlovy Vary - Sparta 4:1
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud