22. září 2014 • 04:59

Smrt Spartě! zvolal herec Mádl. Lubina ho chtěl poslat na trestnou

Autor: fan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

I když slávistické tribuny smutně sledovaly, co se to na ledě s jejich týmem děje, on na kameru hrál pozitivní emoce. Herec a režisér Jiří Mádl při pražském derby pořizoval záběry pro svůj nový film o bývalém hokejistovi z NHL a modelce.



Na zápas dorazil ve slávistickém dresu, jeho štáb zabral část hlediště a Jiří Mádl v přestávkovém rozhovoru s moderátorem utkání vedle představení svého nového snímku zopakoval, že jako bývalý mládežnický hokejista má ke hře samotné velmi vřelý vztah.

„Především v mých Budějovicích jsem fandil, než nám tedy hokej ukradli,“ zhodnotil přesun Mountfieldu do Hradce Králové.

Teď už je ovšem oddaným příznivcem sešívaných, což dokázal na konci svého přestávkového interview. Tribuny probral oduševnělým zvoláním: „Smrt Spartě!“ Pak se i se svou filmovou jmenovkou Rychtář na zádech odebral zpět do zákulisí.

Během první třetiny přitom pořizoval záběry i na domácí střídačce. „Měl jsem chuť ho poslat na trestnou lavici, když jsme dostali vyšší trest, ale moc se mu nechtělo,“ usmál se kouč Ladislav Lubina. Zda filmařskou osobnost nechtěl vzhledem k průběhu duelu poslat i někam jinam, nechal bez komentáře…

SESTŘIH: 5. kolo extraligy, Slavia - Sparta 2:5
Video se připravuje ...

PRVNÍ DERBY PATŘÍ SPARTĚ
Video se připravuje ...

Kliďas Furch rozlámal hokejku. Sparta ho vyhnala z branky čtyřmi góly
Video se připravuje ...

Jiří Mádl sleduje vývoj pražského derby na střídačce Slavie.
Jiří Mádl sleduje vývoj pražského derby na střídačce Slavie.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud