Hynek Preisler
21. září 2014 • 20:52

Liberec ztratil obránce Dernera. Po ráně bruslí mu praskla čelist

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bílí Tygři padli doma s Třincem 0:3 a přišli po dvou výhrách v řadě nejen o tři body, ale také o obránce Lukáše Dernera, jehož nešťastně trefil bruslí třinecký útočník Jakub Orsava. „Má prasklou čelist a zuby venku. Asi to bude na delší dobu,“ litoval ztráty zkušeného obránce liberecký kouč Pavel Hynek.



Co se stalo? V čase 8.45 se Lukáš Derner po souboji s Jakubem Orsavou sesul na led, zakryl si tvář a ihned zamířil na střídačku a do kabiny. Na ledě se již logicky neobjevil...

„Byla to nešťastná náhoda a doufám, že bude v pořádku. Ani jsem o tom zprvu nevěděl, že jsem ho trefil, necítil jsem to. Viděl jsem jen rozhodčího, že má zvednutou ruku a myslel jsem, že mě chce vyloučit... Až z opakovaného záznamu na kostce jsem zjistil, co se stalo,“ litoval Jakub Orsava, proti Liberci autor dvou gólových přihrávek.

Hrozná bolest. Dernerovi po ráně bruslí praskla čelist
Video se připravuje ...

Liberec tak již v deváté minutě zápasu ztratil dalšího obránce a proti Ocelářům hrál s pěti beky. Kvůli problémům ze zády totiž ani vůbec nenastoupil kapitán týmu Jan Výtisk, jehož s „céčkem“ zastoupil asistent Martin Bartek.

„Snažili jsme se hrát svou hru, ale Třinec má velkou kvalitu. Škoda, že se nám nepodařilo dát první gól. Možná by to pak vypadalo jinak. Ale půlku zápasu jsme hráli dobře, škoda inkasovaného gólu po naší chybě. Už jsme měli puk na hokejce a místo, abychom ho vyhodili, nahrávali jsme si za brankou. To rozhodlo,“ litoval Martin Bartek.

SESTŘIH: 5. kolo extraligy, Liberec - Třinec 0:3
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud