23. září 2014 • 10:42

Hollwega řeší i v zámoří: Ve jménu Ronalda... Co to znamená?

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ryan Hollweg je od začátku nového ročníku hokejové extraligy jedno z nejvíce skloňovaných jmen. Stihl toho hodně... Nejdříve divočina v 1. kole na Spartě, pak ostrý zákrok na Tomáše Vlasáka ze Slavie a následný nasimulovaný pád Michala Poletína, po kterém se plzeňský útočník ohnal. A 10 zápasů distanc od vedení soutěže. Právě Hollwegův konflikt s Poletínem si získal pozornost i v zámoří, na bývalého bijce NY Rangers si posvítil renomovaný kanadský server The Hockey News.



Hollweg sejmul Vlasáka kolenem, Poletína srazil vzduch letící pěsti
Video se připravuje ...

Desetizápasový flastr vyfasoval plzeňský bourák za zákrok kolenem na hvězdu Slavie Tomáše Vlasáka. Nepomohlo ani to, že se bývalému spoluhráči obratem šel omluvit. To ale nebylo to, co zámoří tak nadzvedlo. Nelíbil se totiž především herecký výkon Michala Poletína ze Slavie, který se rozhodl Vlasáka bránit.

Ve chvíli, kdy se urostlý útočník Slavie k Američanovi přiblížil, vylétla do vzduchu jeho pěst. Jenže Poletína minula, ale to nevadilo, třiadvacetiletý křídelník se přesto s rukavicí na obličeji rychle skácel k ledu a předstíral zásah do tváře. To neuniklo disciplinární komisi a přišel trest ve výši deseti procent základního měsíčního platu.

"Co ve jménu Cristiana Ronalda tohle mělo znamenat?" ptá se novinář Ryan Kennedy ve svém sloupku na The Hockey News a vtipně připomíná herecké schopnosti fotbalisty Realu Madrid. "Rozhodně nechci bránit Hollwega a jeho výstup, ale chlape, měj trochu respektu ke sportu, který hraješ," nabádá žurnalista Poletína, který nasimuloval pád po střetu s plzeňským "zlým mužem." A získal si tak nechtěnou reklamu na jedné z nejrenomovanějších hokejových stránek na světě.

Takhle vypadá téma na stránkách serveru thehockeynews.com.Foto The Hockey News

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud