21. října 2014 • 13:00

Liberci stále chybí Škoula. Čadu trápí marodka, ohrožen je i Vampola

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Celý říjen má liberecký Martin Škoula nastupovat ve speciální zelené helmě jako ocenění pro v září nejlepšího hráče Radegast indexu měřící bojovnost a obětavost. Jenže zkušený bek za Bílé Tygry momentálně nehraje, ačkoliv není zraněný. Jaký je tedy důvod?



„Martin Škoula má volno z rodinných důvodů,“ vysvětlil tiskový mluvčí Bílých Tygrů Martin Kadlec absenci pětatřicetiletého obránce, který již promeškal tři zápasy a neobjeví se ani v dnešní (18.00) dohrávce 10. kola s Plzní.  

Pod Ještědem se spekulovalo, že nepřítomnost zkušeného zadáka souvisí s příchodem kouče Rostislava Čady, se kterým si již údajně při předchozích angažmá v Omsku a ve Slovanu Bratislava vítěz Stanley Cupu „nesedl“. S tím však absence nejproduktivnějšího obránce Bílých Tygrů (2+5) nesouvisí.

Trenéra Rostislava Čadu rovněž nadále trápí rozsáhlá marodka. Do hry s jistotou nezasáhnou obránci Gřegořek s Dernerem, z útočných řad neuvidíme Kobu Jasse, Lukáše Krenželoka a Jaroslava Vlacha s Matějem Psotou. Proti Plzni pravděpodobně nenastoupí ani nejproduktivnější hráč Petr Vampola.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud